18. joulukuuta 2014

Vihdoin pakkasta ja iltaista suklaahimoa!

Kokonainen pakkaspäivä!
            Oli ihanaa kävellä pakkasaamussa koiran kanssa, kun poskia nipisteli muukin kuin irvistys ja ärsytys sadekelistä! Loska oli jäätynyt möykyiksi tielle ja koiralla oli vähän haastavaa kävellä, kun muutenkin ikä alkaa askelissa näkymään ja tuntumaan. Hyvin kuitenkin selvittiin, vaikka vähän apean oloinen hauva vieläkin vähän on, vaikka vatsa alkaa (taas muka) olemaan parempi ja sain jo ympättyä vähän kuivia muruja iltapalaan... Katsotaan kostautuuko se yöllä sitten?
              Nyt karvaturri vetelee taas sikeitä unia miun sängyssä poikittain, että kohta taas miun mahtuminen nukkumaan omalle paikalle on siinä ja siinä. Pikkuinen muru!
Kävin lenkilläkin taas tänään ja arvatkaapas kenen sielussa repesi riemu, kun huomasin että hittolainen, minähän jaksan juosta! Tietysti en vielä kokonaan jaksanut lenkkiä heittää juosten vaan kävelin vielä välillä, mutta ne yhtäjuoksua taitetut matkat vain pitenevät ja kävelyt vähenevät!
             Hurraa!
             Olin riemukas ja olo oli mahtavat kun tulin lenkiltä. Hattu oli yhtä hikinen kuin ennenkin mutta olotila muuten oli jotenkin voitokas! Ei ihme, että kaikki sanovat, että juoksemiseen jää koukkuun. NIIN JÄÄ!
             Suihkun jälkeen nautiskelin vähän takkatulen lämmöstä ja nostin hetkeksi rivakat kinttuni ylöspäin huilimaan. Aikamoiset jalat, ajattelin kun katselin niitä kinttuja, jotka ovat vieneet minua elämässä jo tähän asti. Aikamoiset!
Iltasella iski ihan kamala suklaanhimo kun katsoin nauhalta Sokerileipuri leipoo-ohjelmaa. Siinä leipuri taitaa olla tanskalainen nainen, joka tällä kertaa teki joulumakeisia suklaakuorrutettuja marsipaanipalloja ja kookostryffeleitä ja sitten vielä sitruunapikkuleipiä... Minulla on kaapissa jemmassa "joulusuklaat" eli muutama rasia ihania konvehteja, jotka on hamstrattu joulua odottamaan. Arvatkaahan vaan miten kovasti piti tapella äsken iltapalan jälkeen etten syöksynyt nappaamaan muutamaa suklaista herkkua jälkkäriksi?!
             En mennyt kuitenkaan!
             Olkaatte minusta ylpeitä!!

Itseään piti sen verran kiduttaa, että piti ottaa tv-ruudusta kuva näistä herkuista... NAMS!
Eilen ajattelin, että paketoin lahjat tänä iltana, mutta nyt ei kyllä tunnu siltä yhtään enkä halua pilata ihaninta osaa jouluvalmisteluista tämmöiseen ei-paketointifiilis-iltaan. Huomenna on kuitenkin pakko paketoida muutama paketti että saan ne lauantaina vietyä, mutta muut taidan jättää ensi viikolle. Nautiskeluun!
              Nyt väännän vielä muutaman pakettikortin, kun tuo koirakaan ei näytä siltä, että siirtyisi ihan näillä minuuteilla tuosta sängystä, joten en kuitenkaan pääse vielä nukkumaan. Askartelen nyt sitten iltani iloksi vähän...
              Jouluisia unia!



JUOKSUPÄIVÄKIRJA
5.päivä
- 4.2 km (34min)
- juoksu-kävelyä (juoksua jo enemmän!!!!)
- hengitys toimi mainiosti ja auttoi selvästi jaksamaan pitempään
- Askellus hölkkää, jalan nosto vähäistä ja sen suhteen en parantanut tekniikassa
- liukasta ja muhkuraista
- vasemman polven etureuna vähän kipeä... liekö liukkaan kelin varomisesta, kun on niin omituinen lihas!
- riemukas ja hyvä olo jälkeen päin!! HURRAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti