26. syyskuuta 2014

Maasta sinä olet tullut...

Tänään oli olo vähän kuin tällä maan uumenista löytyneellä lelumopolla. Mittasin iltapäivästä jo kuumeenkin, mutta mittari näytti tasaista 36.9 joten ihan kuumeen puolelle ei mennyt, vaikka koko ajan palelsikin...
             Iltaa kohden olo vähän parani, kun istuin lämpöisessä saunassa ja hengittelin höyryhengitystä niin, että nenäontelon karvat taisivat kärvähtää! Luin jostain, että saunan löylyistä tulee kosteammat kun seinille heittää vettä ennen löylyjä. Kokeilin ja minä huomasin pelkästään sen, että löylyt olivat kuumempia. Kosteuseroa en niinkään huomannut!
               Vietin iltaa koiran kanssa kahdestaan ja kyllä sen huomasi stressi tasossa heti. Olo oli kuin keijukaisella kun sai olla kippurassa omassa rauhassa ja kuunnella illan ääniä. Sadetta ja tuulta. Tänään oli taas nimittäin syksyisempi päivä enkä ollenkaan muistanut, että tämmöisiä niiden syksyisten päivien kuuluu ollakin... Jotenkin se hyvä syksy melkein helteisine päivineen hämäsi minua täysin!
               Huomenna olisi jälleen pienen siivouksen vuoro. Ensi viikolla pitääkin tehdä semmoinen vähän isompi siivous kun eräs ihanuus täyttää pyöreitä vuosia ja on pyytänyt ystäviään kylään ..... iiiks!
               Mutta nyt alkaa puolikas burana vaikuttamaan ja silmät lumpsivat siihen malliin, että sänky kutsuu uneksijaa! Palaillaan pallerot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti