7. maaliskuuta 2015

On taaskin lauantai...

Olen jo monena päivänä toivonut sellaista rauhallista ja laiskaa päivää vailla sen suurempia murheita tai vastoinkäymisiä. Tänään oli semmoinen päivä.
           Aamulla herättiin yhdeksän maissa ja koirakin nukkui koko yön rauhallisesti ja hyvin, joten eilisiltainen vatsan hurlumhei taisi todella olla vaan stressaavista päivistä johtuvaa sekavuutta... näin toivon tämän päivän osalta. Loikoiltiin siis molemmat aamusta niin pitkään, että saatiin tarpeeksemme. Ajattelin siinä lojoksiessa, että olisi mukava jos joku touhuisi jo tuvan puolella, laittaisi uuniin tulet ja teeveden kiehumaan ja tulisi sitten halauksin ja suukoin hakemaan minut aamupalalle... Aamuhaaveita...
Muuten päivä oli kyllä masentavan harmaa, mutta eipä se oikeastaan mielialaan vaikuttanut muulloin kun lenkeillä. Nyt oli liukkaus vaihtunut loskaan ja kuraan ja taivaalta tuli lisää räntälämpäreitä, jotka hetkeksi ainakin jäivät maahan valkoiseksi kerrokseksi... Uusi lumi, vanhan surma, eikö?
Ja kuten aina silloin kun minulla on laiska-lauantai ja ulkona on kamala keli, syön hyvin ja katson ihania leffoja. Tällä kertaa oli vuorossa jälleen sarja, jota katsoessa tulee toiveikas olo. En tiedä mistä se johtuu, mutta katson kyseistä sarjaa aina kun minulla on sydänsuruja, surua ylipäänsä, masentava olo ja elämä muutenkin synkkää ja ilotonta. Tänään minulla ei ollut olotilassa mitään suurempaa vikaa, mutta teki vaan mieli kaivaa Anna Ystävämme - sarja kaapista ja herkutella sen ääressä lautasellinen lasagnea.
Anna Shirley (Megan Follows) tv-elokuvasta Anna Ystävämme - jatko-osa
Gilbert Blythe (Jonathan Crombie) ja Anna Shirley (Megan Follows)
Illalla sitten "ahersin" sen verran, että vaihdoin lakanat niin saa tänään pyörähtää puhtaiden lakanoiden väliin kun kerran saunanpuhtaana ollaan (tosin tällä viikolla olen ollut joka ilta saunanpuhdas, mutta mitä väliä... Lauantaisauna puhdistaa erityisesti)!
            Korvat ovat olleet ihan hyvän tuntuiset, tosin vasemmalla puolella edelleen vähän humisee. Epäilin jo tärykalvovauriota tai muuta, mutta katsotaan nyt meneekö humina ohi vai pitääkö korva poistaa ensi viikolla... eh, ei pitäisi kai edes vitsailla moisella asialla... anteeksi!
            Nyt aion mönkiä nukkumaan että saan herätä sunnuntaiaamuun virkeänä ja loikoilla pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti