1. marraskuuta 2014

"Kerro, kerro kuvastin..."

".. mitä näät kun katsot takaisin?"
Eli 5 asiaa minusta.

#1. Pidän palapeleistä.
Joku psykologi voisi sanoa, että yritän vain saada järjestystä oman elämäni palasiin, mutta oikeasti minä vain yksinkertaisesti nautin siitä, että saan tuhertaa monituhansien palapelien ääressä. Etsiä oikeita paloja, saada ne oikeille paikoille ja luoda jotain valmista.
Sain yhteen aikaan koko ajan palapelejä: joululahjaksi, synttärilahjaksi, tuliaisiksi... Miksihän niiden tulo nyt on loppunut? Pitänee vihjaista hienovaraisesti tulevaa joulua silmällä pitäen...
#2. Puhun paljon yksinäni.
Siis ei mitään tyypillistä "mitähän ruokaa sitä tekisi"-kaupantiskikeskusteluja vaan ihan oikeita dialogeja mielikuvituksen kanssa. Riidaksikin asti. Harrastin tätä mukavaa tapaa enemmän silloin kun kirjoittelin enemmän ja testasin kirjaani kirjoittamiani keskusteluita, että toimiiko ne ja miltä ne sanottuna kuulostaa, mutta nyt juttelen omia murheita ja iloja ihan vain huvin vuoksi.
Muutaman kerran on sattunut niitä hulluja tilanteita, että olen jotain elämäni suurinta umpisolmua selittänyt auki, kun joku uppo-outo ihminen on putkahtanut eteeni, vilkaissut vähän säälivästi ja kurkkinut vielä olkansa yli. Pitäisi aina olla nappikuulokkeet korvissa, niin voisi edes vedota siihen että puhuu puhelimeen...

#3. Rakastan kiviä.
Niitä löytyy ihan joka paikasta. Kivet eivät ole pyöreitä eikä edes mitenkään kovin erikoisia, mutta niin vain niitä aina tarttuu mukaan milloin mistäkin. Välillä ihmettelen itsekin miten takki tai haalari voi painaa niin paljon ennen kuin tyhjennän taskuista kilollisen kiviä!
#4. Imuroin radiokuulokkeet päässä. 
Joskus myös tiskaan samaisessa varustuksessa. Muutaman kerran minut on yllätetty jammailemassa tiskiharjan kanssa tai imurin varresta, mutta usein tulija on ollut lähes tuntematon, jota en ole sen koommin nähnyt... (enkä ihmettele yhtään!!)

#5. Olen kotihiiri.
Olen aina viihtynyt kotona enkä oikeasti ole kaivannut mihinkään. Olen oikea kotikissa, lökölökö-pöksyissä, villasukissa ja lämpökerraston paidassa..

P.S. Ja tällä hetkellä heikko kohtani ovat lakut... Nams!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti