4. lokakuuta 2014

Kuistilla kahisee

Tässä on muka ollut kiirettä...
           Torstaina tein siivousta kuistilla. Siellä kököttivät vielä kesäiset pelargoniat ruukuissaan ja keveät valkeat pitsiverhot muistuttamassa juhannuksesta (joskus tuntuu, ettei juhannus ollut edes tämän vuoden puolella ja siitä ei ole kuin muutama kuukausi!).
            Pesin ikkunat ja vaihdoin puoliväli-verhot. En halunnut vielä laittaa kovin jouluisia verhoja, mutta ei kukallisetkaan kesäverhot enää olisi kuistille sopineet. Joten raitaista olkoon minun syksyni ennen kuin se talveksi taittuu.
Havuköynnös on tekohavua, mutta hintansa väärti kestävyytensä kanssa. Tämä on jo kolmas vuosi, kun se tuo väriä kuistin ikkunaan talvikuukausina. Tällä kertaa tein siitä kuitenkin vielä vähän syksyisemmän ja lisäilin hehkuvan punaisia pihlajanmarjoja ennen kuin tilhet tulevat ja syövät itsensä humalatilaan. Koko kuisti tuoksui hetkessä syksyltä!
Lopuksi vielä raahasin ison lyhdyn valoa tuomaan, kun kuisti on iltaisin muuten niin pimeä ja valoton. Kunhan vielä saisi joku päivä muutaman kuurankukan ikkunaan niin alkutalven asetelmani olisi täydellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti