30. elokuuta 2017

Syksyn tuntua ilmassa...

Ooh!
     Yritän mahtua kirjoittamaan tämän pöytäkaaoksen keskelle. Jotenkin tämä oma työpöytä on kyllä sellainen magneetti kaikelle, että saa välillä raivata pöytäpintaa näkyviin ihan kunnolla! Nytkin on yksi kulmaus kirjoja puolillaan, juoksu ja treenikirjoja tällä kertaa. Selvästi yritän kompensoida pakko-juoksu-taukoani lukemalla ja imemällä itseeni tietoa ja tekniikkaa ja hyviä ohjeita, joita voisi sitten hyödyntää, kun pääsee jälleen lenkkipolulle (voi kun pääsisin pian!).
Minun kroppani alkaa antaa periksi, luovuttaa tämän kesän osalta. Olen ollut tämän viikon NIIN väsynyt, että jos olisin töistä tullessani rojahtanut nukkumaan niin olisin voinut nukkua kaiken iltaa - kuten tänään tehtiin Miehenmurrikan kanssa! Syötiin ja kömmittiin maate ja uni tuli salamana molemmille.
       Tosi väsyksissä olen - henkisesti ja fyysisesti.
       On "hauska" nähdä pamahtaako flunssa päälle, kun työt loppuvat. Aina ennen on kyllä tullut sairasteltua heti töiden loputtua kun stressi antaa periksi, joten tämmöisen hurlumhei-kesän jälkeen on mukava katsoa miten käy...
        Tänään meillä oli kuitenkin vähän rennompi työpäivä, kun esimies vei meidät niiden metsästysseuran metsämajalle paistamaan makkaraa ja vohveleita. Aktiviteetteina oli ilmakivääriammuntaa ja jonkinmoinen pihapeli, jonka nimeä ei tiedetty. Palloja siinä kuitenkin heiteltiin ja saatiin pisteitä. Eipä ole muut esimiehet meille kesänlopettajaisia pitänyt, joten sen suhteen oli mukava iltapäivä. Huomasin vaan kuitenkin, että vaikka periaatteessa ollaankin samaa porukkaa, ei siellä hirveästi toisten hautausmaiden työntekijöiden kanssa puheskeltu tai ystävyyttä hierottu. Oma tontti pidettiin aika tiukasti...
 Ammuntaakin kokeilin, kun oli kerran mahdollisuus. Ei minusta sniperia ensimmäisten ampumisten perusteella tullut, mutta tuuliolotkin olivat hankalat. Tuuli aika kovin. Loppujen lopuksi kävi ilmi sekin, että asetukset aseen sihtauksessa olivat ihan pielessä, joten ei ihme ettei naiset osuneet! Ukot korjasivat sihtiä ja nakuttivat kaseja heti, mutta kun niiden silmä vältti, napattiin Erjan kanssa ase ja lopuksi napsuteltiin helpot ysit ja Erja hiljensi mahtailevat miehet napakympillä!
        Feministi minussa nautti siitä hetkestä, kun Erja nappasi napakymppi taulun ja esitteli sitä miehille. Kukaan ei muka enää ollut hirveän kiinnostuneita ampumisesta, kun naiset pärjäsivät niin hyvin. Heh, sanoisinko, että huonoja häviäjiä!
Minun loppusarjani
Tämä viikko ollaankin oltu Miehenmurrikan kanssa kahdestaan maaseudun rauhassa. Eilen ajettiin nurmikko ja kylläpäs olikin kylmä ajaa, vaikka noin periaatteessa lämpötila oli hyvä ja suht lämmin. Siinä istuessa kuitenkin tuli sen verran kylmä, että saunan lauteilla istuminen teki hyvää!
         Tänä iltana käytiin uimassa. Miehenmurri jäi rannalle, kun pohkeet jäätyivät, mutta minulla on ollut kirjoittamaton sääntö, että jos rantaan tullaan niin rannasta ei lähdetä kuivana. Eikä lähdetty tänäkään iltana, vaikka vesi oli KAMALAN kylmää! Teki kuitenkin hyvää. Sekä kipeille kintuille (kyllä, ne ovat edelleen sairaslomalla...) ja muutenkin vähän rentoutti kroppaa kun ensin pulahteli kylmään ja sitten istui lämpimässä.
         Olen ollut kohta viikon leipäpaastolla eli olen vähän vältellyt leipää. Vatsa on ollut parempi, mutta minulla alkaa olla ongelmia keksiä aamu-ja iltapalaksi jotain järkevää syömistä... Leipä on ollut jotenkin aina niin helppo ja mutkaton palanen. Nyt on pitänyt muutenkin pitää energiansaanti vähän aisoissa, kun ei ole päässyt lenkkipolulle niin kulutuskin on todella paljon vähempää.
         Kaipaan juoksemista.
         Kaipaan sitä helppouden tunnetta kun askel rullaa ja tulee hyvä olo ♥
         Voi kun kintut tulisivat kuntoon...
lainattu: mackean.ca
Huomenna tulee kuluneeksi 20 vuotta prinsessa Dianan kuolemasta.
      Muistan kuolinpäivän hyvin, olin siihen aikaan keräillyt lehtileikkeitä Dianan elämästä ja hänen työstään maailman hyväntekijänä. Lehtileikekirjani pullisteli kuolinpäivän jälkeen uutisista ja jutuista, joita Dianasta tehtiin. Ja olen kyllä sitä mieltä, että vaikka tuskin Diana täydellinen pyhimys olikaan, niin olisi maailma kaikesta huolimatta varmasti monelta osin parempi paikka, jos hän olisi saanut elää ja jatkaa ihmisistä välittämistä ja auttamista. Siinä Diana oli kuitenkin todella hyvä ♥
       On minun vuoroni valita tämän illan elokuva.
       Taidan valita hömppääkin hömpämpää rakkautta ja romantiikkaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti