12. elokuuta 2017

Lori Nelson Spielman: Kymmenen unelmaani

Lori Nelson Spielman

KYMMENEN UNELMAANI

Otava

Brett Bohlingerilla on täydellinen elämä. Komea, täydellinen poikaystävä, työpaikka, asunto ja ystäviä. Kun Brettin äiti kuolee, Brett saa testamentissaan listan, jonka hän on kirjoittanut teinivuosina. Koira, lapsi, rakkaus, hevonen... Miten nuoruuden haaveet kuuluvat enää tämänhetkiseen elämään ja onko äidin testamentin vaatimus saavuttaa vanhat unelmansa pelkkää utopiaa vai löytyykö vanhojen unelmien seasta jotain unohdettua ja tuttua?

Kirjakaupan myyjä kehui kirjaa minulle, kun menin sen kanssa kassalle. Sanoi, että lue nessu-paketin kera. Nessuja en tarvinnut, mutta kirja oli viihdyttävän mukavaa luettavaa. Ja vaikka kirja vähän kliseisesti alkoi sillä, että päähenkilöllä oli ääliö, rikas poikaystävä ja hän oli hyväpalkkaisessa hommassa ja lukijalle käy selväksi, etteivät nämä asiat ole ennallaan enää kirjan lopussa. Ratkaisut, tai tavat joilla vanha elämä muuttui uudeksi, olivat kuitenkin mukavaa vaihtelua niihin suoraviivaisiin ratkaisuihin, joihin törmää tämäntyyppisissä kirjoissa ja elokuvissa.
      Tykkäsin kirjassa eniten siitä, että se oli turvallisesti hyvään päin menevä kirja ja varsin onnistunut valinta heinäkuun lopuksi ja elokuun aluksi. Leppoisaa ajankulua. Jos pidät Cecelia Ahernista tai Jojo Moyesista, viihdyt varmasti myös tämän kirjan parissa.
       Ja kirja muistutti siitä, että joskus ne yksinkertaisimmat asiat elämässä ovat kuitenkin kaikista parhaimmat ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti