5. joulukuuta 2016

Tuu-tuu tuulten teitä, tuulen keskellä kaksi meitä!

Eilisillan kova lumisade ehti jo säikäyttää, että tänä aamuna jouduttaisiin Miehenmurrikan kanssa ottamaan mittaa korkeista hangista, mutta kun aamu koitti, räystäät tippuivat vettä ja satanut tuiskulumi oli muuttunut märäksi nuoskaksi ja loskaksi.
      Monen viikon lumien tamppaus tehtiin melkein turhaksi yhden aamupäivän aikana, kun tänään yritin tasoittaa pehmeäksi muuttunutta pihamaata ja kolata samalla tuiskukohtia, niin traktori painoi jäljet pehmeään lumikerrokseen. Stoppasin homman alkuunsa, kunhan vähän sain polkuja ja teitä näkyviin.
       Tuuli oli kuitenkin edelleen todella kova ja pihametsän puut taipuivat kuin jousipyssyn kaaret, kun oikein puuska otti otettaan. Käytiin kävelemässä Miehenmussun kanssa satamassa ja siellä se sitten vasta puhalsikin!
       Järvi alkoi olla jäässä, vähän kauempana selällä näkyi vielä sulaa vettä, mutta tuuli puhalsi järveltä päin niin että ei olisi tarvinnut kuin hypätä tuulen vietäväksi! Posket punoittivat molemmilla kuin Petteri Punakuonon nenä ja kumpikin taisi nauttia erikoisen hurjasta kelistä ♥
Ruoka maistui tuulisen lenkin jälkeen ja minulla oli jälleen niin kova nälkä, että äksyilin ruskeankastikkeen kanssa, kun mies yritti auttaa. Ei vaan oikein osunut hyvä kohta neuvomiselle tai avulle... Nälkäinen nainen on vaarallinen... Ainakin siinä muodossa kun nälkä minussa ilmenee!
        Ensimmäisen lautasellisen jälkeen pyysin äksyilyä anteeksi ja selitin, että nälkä vei minut mennessään eikä ollut tarkoitus äksyillä. Pitäisi vaan oppia huomaamaan se nälkäisyys ennen kuin aukaisee suutaan, jos sieltä suusta ei ole tulossa mitään erityisen kohteliasta ulos!
         Onneksi olen saanut sen maailman kärsivällisemmän Miehen omakseni ♥
Nukuttiin molemmat viime yönä vähän huonosti. Minua vaivasi levottomat jalat ja Miehenmurua vaivasi minun heräillä olemiseni... Aamulla olin kuin kepillä tökitty ampiaispesä - pahalla päällä, ärtyinen ja aamumörkö! Ihanaa aamupalaseuraa siis ♥
         Nyt sitten jo väsyttääkin.. jos vaikka uni tulisi tänä iltana vähän nopeammin...
         Toivottavasti huominen Itsenäisyyspäivä olisi vähän parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti