30. huhtikuuta 2014

Vappu hiirenkorvalla

Töissä on ollut nyt muutamana päivänä aikamoinen hulina kevättöiden parissa ja iltasella ei ole tarvinnut unta odotella vaan se on iskenyt heti kiinni, kun pää on tyynyn tavoittanut ja pitänyt otteessaan aamuiseen kellon soittoon asti. Sanotaan, että puhdas omatunto on paras unilääke, mutta kyllä ulkotyö on melkein yhtä hyvä...
            Huomenna vietetään vappua ja säätiedotuksen mukaan luvassa on sadetta koko päiväksi. Eikö se liene jo vappuperinne. Minulle se sopii hyvin. Saa hyvällä mielellä lojoksia, vaikka oma pihamaa huutaisi tekijää monelle hommalle. Ja alkaa luonto olemaan niin rutikuiva, että vesi tekee hyvää senkin puoleen. Melkein kuulee kuinka koivutkin odottavat sitä puhdistavaa ja virkistävää sateenropsausta, että saisivat oksat hiirenkorville. Minusta se on kevään kaunein väri - vaaleanvihreät koivut.
            
Minulta repesivät tänään töissä ihanan pehmeät ja hyvin jalkaan muotoutuneet farkut tuosta polven yläpuolelta. Miksi juuri ne parhaat jamekset aina lahoavat jalkaan, kun kaapista löytyy muutama farkun lahje, jotka joutaisivat repeämään! Revityt farkut ovat kuulemani mukaan muotia tänä keväänä (itse kun en voi itseäni muodin seuraajaksi kutsua niin pitää uskoa huhupuheita..), joten suuren suurta vahinkoa ei ole sen suhteen tapahtunut, mutta kun minusta ehjät housut olisivat mukavammat.
           Vihaan vaateostoksia ja nyt pitäisi sitten perjantaina töiden jälkeen suunnistaa farkkukauppaan ja löytää yhtä pehmeät ja minun muotoiset farkut jalkaan. Huh hei! Pitänee ostaa useammat kerralla jos löytyy hyvät... ainakin olisi motivaatiota säilyä näissä ruumiinmitoissa, joissa nyt elellään!
            Hyvää vappua - farkuilla tai ilman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti