12. heinäkuuta 2017

Sadetta ikkunassa

Sadevaatteet koko päivän päällä ja siistittiin hiekkakäytäviä heinistä. Eihän siitä oikein muuta tullut kuin semmoista mutamössöä kun haravalla yritti heinänkorsia hiekkalöllön keskeltä erotella. Joskus vain keli ja työ ei satu ihan niin hyvin yksiin kuin ehkä pitäisi.
         Muuten tämän päivän työpäivästä ei jäänyt mikään kamalan hyvä fiilis. Pojat kävi kaivamassa haudan ja yrityksistäni huolimatta saan edelleen nuoremmalta haudankaivajalta vain suupielet alaspäin olevaa olemusta ja tuhahduksia ja yrmeilyä - jopa kiitoksiin, joita erehdyin tänään hänelle sanomaan! En ymmärrä tuollaista jatkuvaa negatiivista energiaa, mikä siitä miehestä säteilee. Toivon todella, että se ei ole tarttuvaa, sillä Miehenmurri on hänen työparinsa ja mieluummin haluaisin säilyttää Miehenmurrissa sen iloisuuden ja positiivisuuden, jota niin kovasti rakastan ♥
         Miten tuollaisen työkaverinakin olisi, saati esimiehenä?
          En kyllä jaksaisi katsoa joka aamu semmoista naamaa kuin olisi sitruunan syönyt ja toista aloittamassa!
         Hmph.
         Kävin tänään kampaajalla ja sadepäivän päätteeksi lämpöisessä istuminen ja hiuksien näpliminen teki uneliaaksi. Malli muuttui vähän sähäkämmäksi, jotenkin enemmän "sporttisemmaksi" kun suututti ne silmille valahtavat hiukset juostessa ja treenatessa. Ny on hiukset lyhyemmät ja minulla on pitkästä eikaa etuhiukset ♥ Oma malli tämä, tykkään!
 Kotiin kun pääsin, laitoin heti vähän hellaa tulta. Vaikka ulkona ei ollut kamalan kylmä niin sade teki vähän sellaista koleutta tupaan. Hella lämmitti ihanasti ja tuikkasin vielä takankin päälle. Söin pahimpaan nälkääni, kävin laittamassa saunan päälle ja siivosin.
        Sain olla koko illan yksin kotona ja tuhlasin sen melkein kokonaan kotitöiden tekoon. Hullua? Kenties, mutta minulla on neuroosimainen tapa siitä, että pystyn rentoutumaan ja nauttimaan olostani, kun ympärilläkin on siistiä. Olisin toki voinut löhötä ja maata koko illan, mutta takaraivossa olisi jyskyttänyt siivoaminen koko ajan.
         Nyt siivosin ja sitten löhösin.
         Kävin uimassakin ja tein vähän pilates-treeniä vatsalle. Kylkilihas ilmoitti vastalauseensa, mutta hiljensin sen ainakin tällä kertaa. Pitäähän sillä jo voida tehdä edes jotain, kohta on kolme viikkoa..

Sadeillat ovat mukavia - aina toisinaan. Nyt ei tosin jäänyt aikaa kirjanlukuun tai käsitöille, mutta yleensä olen rojahtanut johonkin sohvan kulmaan lukemaan tai neulomaan sukkia silloin kun sataa. Tämä ilta meni siivotessa, mutta mukavaahan sekin. Ainakin nyt, kun saa puhtaassa tuvassa kävellä ja kuunnella hiljaisuutta.
        Nautin nyt, kun isosisko lupasi tuoda Kiljusen Herrasväkensä vielä loppuviikoksi tänne laittamaan paikat remonttiin. Siivous sinänsä oli yhtä tyhjän kanssa, mutta ainakin kaksi minuuttia täällä on siistiä...!
Sain tänään kortin Hangosta ♥
       Säälittävää lähettää itselleen postia, mutta tavattoman mukava oli se saada kuitenkin. Omaa postia - kirjaimellisesti. Tuli taas semmonen kaipuu lomatunnelmaan. Sen kepeyteen, lämpöön ja hyvään oloon toisen kanssa ♥ On ollut taas kova ikävä Miehenmurrikan kainaloa ja kylkeä ja hellyyttä ♥ Lomalla kun oltiin kylki kyljessä neljä päivää, niin tämä tämmöinen tuntuu niin orpoiselta...
        Tänäänkin keskellä sadekuuroa ja sadetakin hupun sisässä kun haravoin hiekkamöllöä niin mietin meitä kahlaamassa meressä ja istumassa kallioilla ja kömpimässä punkan puolelle leffaa katsomaan vieri vieressä. Niin huoletonta aikaa, vaikka kyllä minä rakastan meidän arkeakin. Ihan vaan sitä, että saisi olla toisen kanssa arki-iltana kylki kyljessä ja jutella juttuja tai olla vaan hiljaa toisen lähellä.
        Sadepäivän sateinen ilta.
        Hyvä syy käpertyä aikaisin lukemaan kirjaa.

        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti