30. kesäkuuta 2014

Vesipesu ja linkous.

Tänään halusin tehdä kolme asiaa:
        #1) Pakata t-paidan ja shortsit mukaan ja lähteä johonkin semmoiseen paikkaan, missä on vuoden jokaisena päivänä +28 astetta eikä siellä koskaan sada! Sellaista paikkaa en vielä kartasta löytynyt, mutta pakkohan sellainen paikka on jossain olla!!
         #2) Rakentaa johonkin metsän uumeniin oma piilopirtti, jossa olisi kaksi ikkunaa ja ovi, ja ovessa lukko, johon vain minulla olisi avain. Tuvassa olisi takka, uunissa paistuisi makaroonilaatikko, nurkassa olisi lukulamppu ja nojatuoli, nojatuolin käsinojalla paksu ja lukematon kirja. Ei sotkua eikä sekamelskaa.
          #3) Lyödä työkaveri tajuttomaksi - ainakin muutamaksi tunniksi! Ärsytyskynnykseni on näinä päivinä kovin matala ja työkaverini on tästä varsin tietoinen, mutta silti hän jaksaa ärsyttää ja naureskella minun murheilleni ja stressaavalle kotitilanteelleni. Olen rauhallinen ihminen, mutta pohja se on minunkin pärekorillani! 
Satoi koko päivän. Lammikoita muodostui lammikoiden päälle ja teilläkin olisi pitänyt olla pikemminkin vene kuin auto, kun vettä lillui ajourissa niin, että taisin kastella 10 kilometrin säteellä kaikki jalankulkijat! Pahoittelut ja pesulalaskun saa taas laittaa tähän osoitteeseen! Tattis!
            Ostin tänään jäätelökoneen, kun sain sen puoleen hintaan. Jo viime kesänä puhuin suupielet puuduksiin, että haluaisin semmoisen, mutta nyt vasta sen sitten kotiin kannoin - kun halvalla sain! Kirjoittelen koneesta enemmän sitten, kun ehdin sillä ensimmäiset kotijäätelöt pyöräyttelemään.
             Ja ihan vain tasapainon vuoksi ostin myös nilkka/rannepainot treenini tueksi. Hii-op! Niitäkään en ehtinyt tänään kokeilemaan, kun töiden jälkeen kaaduin umpiväsyneenä ja täysin sateen uuvuttamana viltin alle enkä olisi nostanut päätäni, vaikka torppa olisi kellahtanut kyljelleen.
             Iltalenkillä mietin sitä, että mistä on tullut sanonta: rakkaus voittaa?
             Typerä sanonta. Täysi prötti.
             Sitäkin mietin samaisella iltalenkillä, että voiko itikat imeä ihmisen kuiviin? Ja montako pistoa siihen tarvittaisiin? Minulla se tyhjiin korahtaminen oli nimittäin aika lähellä... Minussa on hyvää ja herkullista verta.
               Voi kunpa se, joka sydämeni vei eikä takaisin tuonut, tietäisi sen myös...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti