25. syyskuuta 2016

"Riemuitse, riemuitse, tyttö nuori..."

Vapaapäivä!
         Heräsin 12 tunnin yöunien jälkeen vähän yli puolen päivän. Ihan fantastinen olo heti aamusta, vaikka pomppasinkin suoraan päiväkahville porukoiden seuraan. Ei haitannut tippaakaan! Ulkona oli vähän sateentuhnuinen päivä ja muutamia tippoja ilmestyi ikkunaan heti herättyäni, mutta eipä haitannut sekään minun fiilistä ♥
          Olo oli heti energinen, iloinen ja niin upea, että tämä nainen pursui boostia joka solusta! Oli jotenkin tosi hyvä olo koko tulevasta syksystä, tulevista treeneistä ja siitä, että olen jumalattoman rakastunut ♥♥ Sehän se suurin syy naaman levyiseen hymyyn on ja tähän älyttömään iloisuuteen, joka pursuaa heti pintaan kun väsymyksestä pääsee edes päiväksi eroon!
         Aivan mahtavaa!
         Käytiin isän kanssa ajamassa koeajo niiden uudella autolla. Toyota laatua, vaikka isä oli jotenkin hirveen hellyyttävä, kun sanoi, ettei uusi auto kyllä yhtään parempi ollut kuin meidän vanha Camrykään. Selvästi miehellä on ikävä omaa tuttua autoaan ja tämä uusi tuntuu olevan vain joku välivaihe siihen, että saadaan vanha auto kuntoon... Ei sitä hassumpi ollut ajaa, tukeva ja pehmeä ajettava, mutta ehkä minä tarvitsen enemmän sellaisen räväkän auton. Semmoisen joka kääntyy kuin pyöriäinen ja kulkee kuin gepardi! Käytiin Postista hakemassa kirjani ja kannoin isoa pakettia kainalossa kuin olisi ollut suurempikin aarre mukana. Ihana saada postia ♥
Paketista paljastui ajanvietettä syksyisen keltaisiin, lämpöisiin iltoihin sohvan nurkkaan: Michael Crichton- Dinosauruspuisto (eli Jurassic Parkin eka osa), Nicholas Evans - Hevoskuiskaaja ja Sophie Kinsella - Muistatko minut?. Tuo Kinsellan kirja oli ihan hakkeriostos. Olin vaan lukenut muiden blogeista, että jos haluaa romanttisen ja hauskan kirjan lukea, niin tuo olisi sellainen. Katsotaan mitä tykkään.
        Kohta pitää varmaan ostaa lisäosia kirjahyllyyn.
        Ihania kirjoja! ♥
        Käytiin samalla reissulla hautausmaalla mummon haudalla ja siistittiin vähän vanhoja kukkia pois kanervien tieltä - kunhan nyt saadaan kanervat ostettua. Pitäisi ostaa kanervia vähän tänne kotiinkin asetelmiin ja muutenkin syystunnelmaa tuomaa.
         Energiaa olisi tänään riittänyt vaikka millä mitalla, mutta päätin ottaa tänään iisisti kun kuitenkin vain yksi vapaapäivä siunaantui tälle viikolle. Tein meidän hautausmaasta vuosikertomusta, vaikka enemmän se kai on minulle tiedoksi kuin hyödyksi muille. Väliäkö tällä. Itse vaan tykkään pitää vähän kirjaa töistä ja hommista ja siitä miten kesä on mennyt, ja jo muutama vuonna olen tehnyt kesän päätteeksi pienen yhteenvedon jo ihan itsenikin takia. Esimiehelle siitä tuskin on mitään iloa, jos jaksaa edes lukea, mutta vähänkös minä siitä nyt välitän!
         Olen katsonut jälleen tämän vuoden Vain Elämää- ohjelmaa ja tänään katselin nauhalta Chisun päivää. Huomaan taas kerran, että musiikilla on tajuttoman paljon voimaa tehdä hyvää! Mitä tunnelmia ja minkämoista energiaa - liikuttavasta hitaasta aina tosi makeeseen svengailuun!
          Jes!

P.S. Viisi päivää töitä ja meikäläisellä on niin iloinen olo, että tätä tunnelmaa ei niin vain poljeta littanaksi enää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti