27. marraskuuta 2017

Uusi viikko, marraskuun viimeinen

Uusi viikko pyörähti taas käyntiin ja tämä viikko onkin sen verran mukava, että loppuviikko mennään jo joulukuun puolella ♥ On sitä odotettu! Eikä edes vielä joulukalenteria hankittu...
         Yö meni vähän pyöriessä kun eilisillan juoksut jäi vähän päälle. Ei ollut kai tarpeeksi aikaa jaloille palautua iltaisen juoksun jälkeen, joten yöllä sitten jomotteli kuin levottomien jalkojen kanssa ikään. Tuttua touhua kun iltasella juoksee, vaikka miten yrittäisi lenkin jälkeen juoda, niin yöllä ei voi niin usein hörppiä kuin ehkä mitä kroppa vaatisi.
         Tänään oli plussakeli ja ne vaivalla sataneet lumet melkein sulivat sen tien pois... En kuitenkaan anna periksi vaan odotan oikeasti loppuviikon pyryä. Semmoista luvattiin ja luotan siihen, että itsenäisyyspäivänä meillä on jo hanget!
         Jos et usko samoin, ei se mitään, minä uskon sinunkin puolesta!
Virittelin omaan kammariin vähän valoja...
      Kyntteliköt mahtuivat ikkunoiden väliin, joten sinnehän minä ne sitten laitoin. Ikkunassa on aina ollut muina vuosina tähti, nyt halusin jotain "uutta" ja antaahan tämä nyt uudenlaista tunnelmaa kammariin, vaikka ei välttämättä nyt niin kovin fiksun näköisiä olekaan...
       Alkaa olla torpassa jo mukavasti hämyistä ja jouluista ja pehmeän rauhallista. Valoja alkaa olla ripoteltu pitkin kämppää, mutta mieluummin nyt kun viimeisillä viikoilla. Joulun jälkeen tulee taas sitten semmoinen kevätpuuska, että kaikki joulukama pois näkyvistä!
       Tein tänään suunnitelman näiden minun murehtimisieni kanssa. Aion murehtia vielä marraskuun ajan elämäni mutkia ja monttuja, mutta joulukuun pyhitän armollisemmalle mielelle. En piiskaa itseäni niin paljon siitä, että elämäni meni taas vähän ojanpuolelle tänä syksynä vaan yritänpä sitten ensi vuonna uudelleen. Joulukuun kuitenkin aion pysyä valoisalla puolella ja nauttia olemassa olostani ja siitä, että ylipäänsä minulla on kaikki niin hyvin vaikka osa elämästä vähän viiraakin väärää laitaa.
         Lempeyttä ja rauhaa joulukuuhun ♥
         Minun suunnitelmani.
Suunnitelmaan kuuluu myös itsensä hemmottelu. Tänään se tapahtui kaakaon ja kaurakeksien kanssa. Tein sokerittomia ja rasvakin oli öljyä enkä tiedä johtuiko se siitä, että tein kekseistä "liian terveellisiä" mutta niistä tuli vähän outoja kököjä... Eivät muotoutuneet kekseiksi vaan niistä tuli jonkinmoisia möykkyjä.
        Tätä juuri tarkoitan.
        Olen vähän tuuri-leipuri ja ihmettelen edelleen sitä minun uunijäätelöni onnistumista...
        Ihmeitä tapahtuu joulun alla ♥
 Nämä pallot ovat olleet liikkuvaista sorttia tänä jouluna. Ovat olleet kirjahyllyn päällä, ruokapöydän keskellä ja nyt lasipotin ympärillä ja nyt kai ovat vihdoin löytäneet paikkansa ♥ Alkaa olla valoja sen verran paljon että minulla menee aikaa iltasella kun käyn valojen sammutus kierroksella!
      Mietin tänään joululahjoja.
       Taas.
       Melkein keksin muille, mutta Miehenmurrikka on yllättävän vaikea tänä vuonna. Se on niin lämminverinen, ettei mikään tyypillinen lämmin lahja tule kysymykseen ja sitten se on vielä niin tekniikassa edellä, että sillä on kaikki laitteet ja härvelitkin! Eikä se lue kirjoja. En tiedä, että mitä siihen nyt jää... sisustustuotteet ja keittiövälineet ♥ hih ♥
        Pihamaa alkaa olla paljas lumesta ja harkitsen säilöväni seuraavasta lumikuormasta osan puupurun alle talteen. Niinhän nuo taitavat tehdä isommissakin piireissä, että saavat lunta lokakuussa jo laduille... Minun agenda olisi pitää oma piha valkoisena koko talvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti