9. elokuuta 2016

Tuuli vie, tuuli tuo!

Tänään tuuli ihan mahdottomasti - taas!
       Tänä kesänä olen taas huomannut miten erikoisia nykyilmastot ovat. Aurinko paistaa kuumasti ja polttavasti silloin kun paistaa, mutta samoin sade on semmoista räväkkää ja tulvantekijäistä, kun sataa. Tai kun on kylmää niin on kylmää ja kuumaa kun on kuumaa. Väli-ilmastoja ei enää ole!
        Kastuttiin aamukahvin jälkeen ihan täysin, kun taivas työnsi vettä kuin olisi joku koski auennut taivaan reunalta. Naurettiin Aikun kanssa, että voiko näin paljon edes sataa, kun pisarat ropsuivat sadevaatteiden päälle. Tolkuton keli!
        Kuitenkin melko työteliäs päivä. Saatiin paljon aikaiseksi, vaikka keli ei meidän puolella ollutkaan.
Eilen illalla tuntui kummalliselta kun Mies ei soittanut normaalia iltapuhelua enkä minäkään soitellut enkä laittanut edes viestiä. Sain paljon omia rästihommia tehtyä, mutta olo oli silti todella kummallinen, kun kuitenkin ollaan totuttu siihen, että iltasella puhelimessa jutellaan.
      Yöllä nousin melkein joka tunti lähteäkseni töihin (...olisko työstressi päällä?) ja aamulla oltiin sitten taas väsyneitä. Paapatin Aikulle töissä meidän tilannetta Miehen kanssa, koska puhumattomuus oli alkanut oikeasti häiritsemään miuta.
       Mies soitti kuitenkin iltapäivästä ja kyseli itsekin, että onko kaikki hyvin meillä kun ei eilen puhuttua. Vakuutin, että on. Ei vain satuttu puhumaan eilen ja kun ei mitään riiitaakaan ole ollut niin kaikki hyvin ♥ Olo keveni kyllä aika paljon sen jälkeen kun Miehen kanssa puhuin vähän aikaa. Huomasin senkin, että miulla oli ollut sitä aikamoinen ikäväkin...
Kotona ei tullut mitään heinäroinan haravoinnista, mitä eilisestä nurmenleikkuusta jäi, kun tuuli niin mahdottomasti. Joten nappasin trimmerin ja trimmailin talojen reunukset ja kukkapenkkien edukset siisteiksi ja voi kun tulikin siistiä ja nättiä. Vielä kun ehtisi/jaksaisi perata vielä kerran ainakin kukkapenkit hyviksi, niin piha olisi mleko valmis syksyasuun.
       Aika puhki sitä alkaa olemaan tässä vaiheessa kesää. Ei oikein jaksa mitään ylimääräistä tehdä. Ei ainakaan siellä missä haluaisi eli kotona. Jotenkin... ärsyttää sekin. Aamulla ajattelin että pitää taas olla 8 tuntia työmaalla ennen kuin pääsee kotiin... ei paras mahdollinen ajatus aamulla ennen töitä.
        Nytkin pitäisi olla jo nukkumassa ennen kuin taas pitää herätä ylös.

Kävin iltasella uimassa ihan vaan sen takia, että olisin päässyt isoihin aaltoihin tuulen takia... Rantaan kun pääsi niin edessä avautui tyyni järvi. Pientä väreilyä vetten päällä. Höh. Ja vesi oli ky-ky-kylmää! Ihan kohta en kuitenkaan ole vielä valmis talviturkkia pukemaan ♥ On tämä uiminen sen verran hurmaavaa puuhaa!
         Näihin kuviin. Näihin tunnelmiin.
         Öitä, möllykät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti