17. elokuuta 2016

♥ Onnellinen nainen ♥

Hyvänmielen postaus.
         On nimittäin tällä emännällä nyt jotenkin kamalan iloinen ja hyvä olo ♥ En tiedä mistä syystä, siis virallisesti, mutta kai tämä koko elämäntilanne tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja olen onnellinen.
         Töissä kantattiin hiekkakäytäviä ja kun homma on mielekästä, aikakin menee suht nopeasti. Ja tänään paistoi jopa aurinko, vaikka vähän ihmeteltiin moista Maa Emosen erhettä. Hyvältä se kuitenkin eilisen sadepäivän jälkeen tuntui.
         Kotona ajoin oman nurmen ja siitäkin tulin niin hyvälle tuulelle, että voi että ♥ Tuli kaunis piha ja siisti nurmi, joten nyt saa taas sataa muutaman päivän jos niin haluaa. Kävin iltasella saunassa ja ajattelin, että vitsit tuntuu tämmöinen päälle kolmekymppisen naisen elämä hyvältä! Ei ole sen ihmeellisempää, mutta jotenkin nyt tämä normi arki tuntuu todella hyvältä ja kun on edessä vielä kaksipäiväinen viikonloppu täysin ilman töitä niin sekin tekee hyvää.
        Ja Mies ♥
        Sehän se suurin syy on tähän iki-virneeseen.
        Mie olen siitä miehenrotjakkeesta NIIIIIN onnellinen, että olen niin "siirappisen onnellinen" että sormista sokerimassa tippuu. Ja miten kauan mie sitä miestä odotin ja toivoin omaksi. Joskus kannattaa uskoa rakkauteen silloinkin, kun ei löydy pimeästä minkäänmoista valonkajetta tai uskoa siihen, että joskus vielä oman kullan kainalossa nautiskelee.

P.S. Lehmän mullikat ovat kadonneet läheiseltä niityltään... tuskin kuitenkaan karanneet... kai... ehkä...

P.P.S. Onkohan minun onnellisuuteen syynä minun äsken syömäni mansikka-punainenviinimarja-banaani-smoothie ♥ Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti