15. joulukuuta 2017

Joululahjat hankittu ja piilotettu...

Tänään sitten vihdoin viimein kävin niillä jouluostoksilla.
      Kamalaa puuhaa ihmispaljoudessa puikkelehtiminen! Pitäisi olla mahdollista semmoinen yksityinen kaupassa käynti, että saisi olla ihan yksin kaupassa ja tehdä rauhassa ostokset ja mennä jonottamatta kassalle! Tänäänkin keräsin herkkukoritarpeita lahjukseen, niin tyttölauma oli blokannut täysin perunalastuhyllyn ja siinä miettivät ottavatko tuon vai tämän. Yritin koreineni puikkelehtia siinä jossain välissä, mutta tyydyin lopulta odottamaan, että tyttöset saivat päätöksen aikaiseksi.
       Olen kyllä rauhallinen kaupassa kävijä. En suutu kassajonossa etuilijoihin enkä huuda kärrien kanssa törmäilijöille. Olen ehkä rauhallinen juuri siksi, että minulla on täysin kristallinkirkasta se mitä ostan eikä minun tarvitse hikoilla piponi alla, että mitä ihmettä sitä ostaisi!
        Ostin tuvan pöydälle uuden vahakankaan. Se ei ollut mikään jouluostos vaan pikemminkin käyttöön-ostos, sillä ostin nyt aika vaalean ja toivon, että s eon vielä ehjä keväälläkin. Vaatii vähän tottumista, kun edellinen oli harmaa ruudullinen, mutta ihan kivalta näyttää vaaleassa tuvassa.
Pintana se on kuin pellavaliina. Hirmuisen vaikeaa on hyllyn välissä miettiä, miltä joku vahakangas näyttäisi oman tuvan pöydällä. Semmoista hakuammuntaahan se vähän on... Katsotaan nyt miten kauan kulmat kestää tässä liinassa. Edellinen murtui vähän kulmista, kun oli niin jäykkää kangasta.
Ulkona tuli tänään lunta koko päivän. Ja tiet olivat liukkaat, kun jäiden päälle tuli nyt vielä lunta! Kaupungissa lumen määrä ei näyttänyt paljolta, mutta kun kotiin tulin niin portaista huomasi, että kyllähän sitä oli jonkun verran tullut.
     Pääsee huomenna lumitöihin ♥
     Nyt on sitten illalla särkenyt päätä, syytän kauppareissua tästä särystä..
     Huomenna olisi tarkoitus paistaa Miehenmurrikan ja Juniorin kanssa pipareita, kun tuli luvattua Juniorille silloin torttujen paistossa. Taikinan ostin jo, kunhan muistan ottaa sen mukaan huomenna...
     Mietin joululomalle vähän ohjelmaa ja ehdotin laskettelua, kun meillä on tässä semmoinen pienehkö rinne suht lähellä ja se sopii mainiosti aloittelevalle laskijalle, vaikka toki siinä on myös jyrkempääkin rinnettä.
       Ei ollut halua Juniorilla.
       Miehenmurukaan ei ole koskaan laskenut, mutta kun sanoin, että opettaisin kyllä jos joku kerta mennään niin isommassa miehessä oli enemmän innostusta.
       Ei kelvannut luistelukaan, kun ehdotin sitä seuraavaksi. En tosin tiedä jää tilannetta, mutta luulisi että olisi hyödynnetty nämä pakkaset jo!
       Noh, ei sitä kai voi väkisin raahata ketään harrastamaan. Olisi vaan tuntunut mukavalta viettää ulkoharrastuksissa päivä, kun kerrankin taitaa lunta olla joululomalla. Onkohan siinä sitten jo vähän tuo ikäkin, ettei meidän seura kamalasti kiinnosta ja kaverit menevät jo ohi? Kenties.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti