31. elokuuta 2014

Ihanan viikonlopun kasvatti!

Täydellinen viikonloppu takana ja olokin on ihan erilainen kuin mitä se on ollut lähiviikkoina. Unta on riittänyt, aikaa ja rauhaa omalle olemisella. Tänään silittelin koiraa pitkän aikaa harjauksen jälkeen ja täytyy kyllä jälleen todeta se tosiasia, että koiran (tai minkä tahansa eläimen) silittely laskee verenpainetta ja rauhoittaa. En tiedä, miltä koirasta tuntui, mutta ei se ainakaan karkuun juossut!
Nuo kurkut löysin vielä kasvimaalta, vaikka kohta alkaa olla kurkku-aika ohitse. Pitäisi ottaa taas kuvia syksyisestä kasvimaasta ja varsinkin miun jätteisoista auringonkukista! Ei ehkä vielä viisissä metrissä, mutta ei paljoa puutukaan! Pitää ottaa kuva nyt ennen kuin niihin tulee isot ja painavat kukat, jotka retkauttavat ne sitten nurin niskoin!
              Kaksi viikko töitä jäljellä.
              Toivottavasti kaksi viikkoa Epun kanssa, ettei tarvitsisi paimentaa enää ketään ylimääräistä. Niin tai siis kaksi viikkoa puutarhurin töitä seurakunnalla jäljellä, kotona minulla odottaa oman pihan työlista ja sitten vielä mummon pihan työlista, joten ihan vaille töitä ei syyskuun puolen välin jälkeenkään jäädä.
               Huokaus. Toinen.
               Mutta nyt.
               Ihanan viikonlopun tunnelmissa, hyviä öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti