22. heinäkuuta 2015

Liotettu

Tänään oli sitten sadepäivä alusta loppuun. Oli jotenkin niin vanunut ja vettynyt olo päivän päätteeksi.
          Meillä on työmaalla hiekkakäytäviä (ihan liikaa!) ja niitä pitää joka kesä vähän kanttailla, lisäillä hiekkaa ja harata rikkaruohoista. Olin suunnitellut käytävä-päivän täksi päiväksi, mutta huomasin kyllä jo iltapäivästä, että homma meni kuraleikeiksi. Ennen kuin ehdittiin laittaa uutta hiekkaa käytävälle, vettä oli ilmestynyt lammikoiksi pohjalle ja uusi hiekka vain läsähti lammikkoon... Kivaa...
          Poutasäällä tekeminen on ihan toista.
          Kotisilla sain hetken aikaa olla ihan yksistään, kun muu väki oli hakemassa viikonloppu vieraita kaupungista. Sisko poikineen tuli maaseutulomaa viettämään viikonlopuksi. Poika on taas niin kasvaneen oloinen, vaikka viime kerrasta ei ole kuin kuukausi. Semmoinen rähvänä!
          Mie vetäsin puolentoista tunnin unet, kun olin saanut ruokaa mahaan ja jalat ojoksiin. Nopeasti tarrasi uni kiinni, mutta olinkin aika puhki. Olin jo aamusta.
          Iltasella oli aika hapekasta käydä juoksemassa, kun ilmassa oli vielä sumusadetta metsätiellä isoja lammikoita koko päivän mittaisesta sateesta. Tuntui hyvältä juosta, vaikka vähän väsy olikin.
          Sunnuntaiksi on kuulemma luvassa myrskyä. Ennennäkemätöntä. Aika jännää!

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
95. juoksupäivä (33vko alkaa)
- 5km metsätie (30min)
- mukava juoksu hapekkaassa ilmassa
- jalat vähän väsyt, mutta muuten ihan kiva olo
- ilma sateen jälkeen raikas ja kostea




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti