2. heinäkuuta 2015

Helteeseen varautumista...

Jee! Huomiseksi on luvattu +30 astetta tänne suunnalle! En malta odottaa, että pääsen töistä ja pääsen löhöämään lämpöiseen. Tein tänään kotihommat siihen malliin, että minulla on huomenna varaa löhötä.
          Tänään oli taas se päivä, kun ajoin nurmea 12 tuntia. Vähän liikaa, vaikka mukavaa työtä onkin. Työmaalla oli jotenkin niin sähläys-päivä muutenkin, kun olin ostanut uudet terät työmaan koneisiin ja sitten sen toisen koneen rengas lähti irti, kun meillä ei ollu kunnon varaosia siihen ja koneiden kanssa piti sumplia mikä mihinkin... Onneksi päivä suosi. Vielä ei mitään suuria hellerajoja ylitetty, mutta ihan suht lämmintä oli. Nautittavaa kesäkeliä!
            
Kotona ajoin oman nurmen kokonaan ja kolme tuntia ja kolme varttia siihen meni! Hooh! Älyttömyyden Pellonkin ajoin myös toiselta reunalta sen minkä pystyin kun en saanut vielä ihan kaikkia kiviä pois tieltä. Pelto pöllysi vielä aika tavalla ja kone ja kuski olivat ihan harmaita! Köhköh! Mutta komea se on. Kipeetä touhua tämä on, mutta kyllä se on komeakin!
          Kasvimaakin alkaa paljastua saviheinästä. Äitimuori sanoi tänään, että perunakin pitänee vielä kitkeä, kun multaus ei taida tällä viikolla onnistua. Sielläkin vähän saviheinä valtaa alaa.. Aikamoista tämä maatyö...
Minulla meni tänään niin myöhään nurmen leikkuussa etten ehtinyt uimaankaan... Huomenna pitää ottaa se erehdys sitten takaisin kun menen hellepäivän iltana polskimaan ja nauttimaan siitä että elän ja että on kesä! ♥ Vähän olen jo käsivarsiin väriä saanut, mutta en tiedä voiko sitä ruskeudeksi vielä sanoa, heh!
          Kyllä kesä on kivaa!
 Nyt olen niin puhki, että vien tämän istumisesta leventyneen takamukseni mukanani peiton alle, luen rivin kirjaa ennen kuin nukahdan ikiuneen, josta prinssi minut aamulla herättää. Parempi olisi ainakin!
           Hyvää yötä, kesäsielut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti