16. heinäkuuta 2015

Levoton huhkinta

Loppuviikko ja levottomuus suurenee.
        Anni tuli töihin viikon poissaolon jälkeen ja meillä taisi olla ikävä, kun homma lipesi kesälapasesta oitis! Ehkä vähän villiintymistä edesauttoi se, että Anni tuli töihin mopolla tai kuten me tituleerasimme motskarilla! Oltiin kaikki heti 'cooleja' kun työmaan pihassa seisoi kaksipyöräinen. Kyllä meidän kelpasi!
Oli taas kiva päivä auringon suhteen. Eilen oli ihanan aurinkoista, tosin ei kuitenkaan mikään helle, ja tänäänkin keli suosi kun ajettiin ruohoa. Päivä meni yllättävän nopeasti, mutta silti alkaa taas askel painamaan näin loppuviikosta.
         Kotona oli vuorossa pieni raivaus kukkapenkeissä. En jaksanut kuin pihan kaksi suurinta penkkiä raivata niin loppui virta. Piti vielä käydä tyhjentämässä päivän työmaa-ajatukset lenkillä ja uimassa. Kumpikin teki tehtävänsä, vaikka lenkki nyt olikin taas semmoista nipistelyä, kun ruoka velloi mahassa vähän liiaksi... Noh, ihan hyvä juoksu kaikenkaikkiaan.
Ja rannassa nautin!
           Pystyin uimaan jo ihan kuin joskus muinoin lämpimissä vesissä. Uin selälläni ja kelluin ja polskin onnellisena kuin juuri kypsynyt omena! Siinä viileän veden sylissä olin onnellinen kauttaaltaan. Ajatuksissa ei ollut murheita, mietteitä eikä ajatuksia. Oli vain järvi ja minä ja onnentunne.
           Teki hyvää.
Taitolaji tämäkin! Saada keppi crocsin reikään pelkästään kävelemällä normaalisti. Pikkasen nauratti jalan omistajaa eilisellä uintireissulla. Ja keppi oli vielä aika napakasti kiinni!
Onneksi huomenna on jo perjantai, vaikka töitä lauantaina onkin niin se on sen verran lyhyt päivä, et melkein ehdin takaisin peiton alle kun töistä tulen - heh! Pikkusisko tulee käymään viikonlopuksi ja tuo samalla isän remonttikoneet pois niiden talosta.
           Nyt tämä onnellisuuden perikuva menee petiin ja maate!

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
93. juoksupäiväkirja (32 vko)
- 5km metsätie (30min)
- pyrähdys-juoksu, nopeaa ja hidasta, tosin ei se oikein onnistunut kun rupesi pistämään alavatsaan. Ruuasta vähän liian vähän aikaa
- parani kun napsautin vatsalihakset kuntoon
- hengitys meni vähän pieleen noiden pistosten takia, mutta yritin tasata sitä hitaammalla askelluksella
- keli oli hyvä, oikein ihana, +18 ja aurinkoinen ilta
- ja ihana uintireissu päätteeksi! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti