11. heinäkuuta 2015

Hemmottelua, hemmottelua...

Olen miettinyt tänään ja toissapäivänä ja koko viikon oikeastaan, että miksi meillä ukkostaa kun ei ole helteitäkään (ennen kuin joku säämies kertoo jotain luonnontieteellistä syytä, niin tarkennan, että kysymykseni on pikemminkin sellainen sateisiin väsyneen mielen parkaisu...)? Tänäänkin oli koko päivän semmoinen harmaa, pimeä ja pilvinen päivä. Jatkuvasti sen oloista, että kohta sataa - eikä satanut kuitenkaan!
            Pesin tänään auton. Tai siis laina-auton, vuokra-auton, pakon edessä haltuun otetun isän auton. Isä palailee pikkusiskon remontti-työmaalta kenties alkuviikosta ja ajattelin palauttaa auton paremmassa kunnossa kuin mitä sain. Aika ravassa ja liassa se olikin, pitäisi seuraavien helteiden aikaan (?) tehdä kunnon pesu ja vahata, mutta ensin pitäisi saada omakin auto kunnossa takaisin ennen kuin alan miettimään toisten autojen vahauksia.
             Töitä minulla olikin vasta illalla, kuuden maissa. Porukka tuli Kuopiosta asti vain laskeakseen arkun maahan. Kolmen tunnin ajomatka mennen tullen. Ei käynyt kateeksi. Minä mieluummin teen työpäivät ns. virka-aikana, en mitään "kuutamohommia", mutta kokemus se oli tämäkin. Muut lämmittivät lauantaisaunojaan ja minä seisoin mustissa ja laskin vainajaa kuoppaan.
              Heti kun kotiin pääsin laitoin minäkin saunan lämpiämään. Olin ansainnut kuumat löylyt.
              Palkitsin itseni vähän muutenkin, kun selvisin jälleen yhdestä viikosta hengissä. Ja milläs minä muulla itseäni palkitsisin kuin kirjoilla ja elokuvilla.

Nämä herkut sain tänään hakea postista. Kun postipoika etsi hyllystä oikeaa pakettia, meinasin sanoa, että anna se kaikista isoin, missä on eniten kirjoja ♥ Entisetkin vielä lukematta ja lisää pitää haalia! Tämäkin on kai eräänlainen tauti tai sairaus. En vain tiedä mitään niin ihanaa kun kirjapaketin kantaminen kainalossa, ja harvoin saa kantaa näin montaa kirjaa yhtä aikaa! Oujee!
Nämä ihanuudet puolestaan sain jo pari päivää sitten ihan ihka omaan postilaatikkoon. Kerrankin oli postilaatikko tupaten täynnä, kun lehden kanssa laatikossa lojui isohko paketti elokuvia! Tässä oikeastaan näkyy minun leffamakuni ristiriita. Ällön romanttinen elokuva, jonka jälkeen pitää mennä pesemään kädet kun ne ovat niin siirapissa ja sitten taas toisessa laidassa maailmanlopun katastrofielokuva, jossa kaikki muut selviää hengissä, paitsi maailman pelastavat sankarit (siis näin yleensä, kyseistä leffaa en ole vielä katsonut...). Nämä elokuva-kategoriat ovat ehdottomasti lähinnä sydäntäni. Mieluummin tietty yhdessä, romanttinen katastrofi-leffa!
             Lupasin eilen kertoa eilisestä ostoksestani, mutta sen postaus jää vielä huomiselle. En ehtinyt tänään kokeilemaan, mutta tässä pieni maistiainen. Otin ostoksen pakkauksen kyljestä kuvan, mutta huomenna voisi sitten ottaa ihan "action-kuvia" kun kokeilen miten härveli toimii!
             Tadaa!
Ikioma vohvelirauta!
              Edellinen savutti ja oli niin törkeässä kunnossa, joten päätin tuhlata palkkarahani suntiotöistä tällä kertaa sitten tähän. Huomenna olisi tarkoitus kokeilla saanko aikaiseksi vohveleita... Ja ajattelin viedä huomenna vinon pinon vohveleita töihin, kun konemiehetkin tulee peittämään hautaa niin saavat vähän vaivan palkkaa. Siis jos onnistun vohveleita saamaan!
              Nyt kuitenkin tämä kuusipäiväinen viikko vei voimat ja taidan painua iltalenkin kautta yöpuulle. Huomenna aion nukkua kuin kreivär von Bashenvosvhen enkä nouse ennen kuin sänky lahoaa alta! Tai minä lahoan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti