31. heinäkuuta 2015

Työviikon loppusuora

Tänään oli töissä lähtöfiiliksiä, kun meidän kolmesta muskettisoturista lähti yksi pois. Ollaan Annin kanssa ensi viikolla kahdestaan - tai ei ihan, mutta melkein. Joku lisäke on tulossa viikoksi "auttamaan" mutta en nyt kamalasti kaada toiveita tulokkaan niskaan...
          Kotisilla oli pieni mies jätetty rohkeasti mummon ja vaarin seuraan, kun vanhemmat olivat lähteneet kaupunkiin asioille (tai siis rilluttelemaan kahteen pekkaan! Opetin sanan niiden jälkikasvulle, niin tietävät missä mennään...). Minä olin ihan puhki ja väsyksissä, kun pääsin kotikynnyksen yli ja heti oli poika vetämässä miuta leikkimään. Tunnin unet sain otettua ja sitten minut herätettiin lyömällä leikkivasaralla jalkaan... Reilua?
            Rästissä oli tämän viikon osalta vielä nyyttyjen nurmien leikkaus, jonka suoritin jälleen illankähmeessä. Sitten piti ampaista lenkille, että ehti vielä uimaan ja saunaankin... Minun omat rutiinit ovat olleet ihan hukassa kohta puolitoista viikkoa ja se kyllä tuntuu. On jotenkin kamalan sekava ja hankala olo, kun jatkuvasti illat menee pitkiksi eikä omaan rytmiin pääse millään!
           Pari päivää vielä.
           Uimassa kävin taas pitkästä aikaa. Nyt on jäänyt monta iltaa väliin (syy: ks. edellinen kappale) ja tuntuu kuin olisi jo vieroitusoireita. Polskin tänä iltana ihan rauhallisesti ja nautiskellen kylmässä vedessä kun äkkiä jalan sivuitse ui jokin otus. Valaskalan kokoa ja yhtä nopea. Pärskin ja loiskin rantaan ja sitten hekottelin itselleni niin että vatsaan koski. Kovin oli asiallista käytöstä entisen kalastajan tyttärelle!!
Pienen miehen ideoima lisä wc varusteisiin. Tästä sain makeat iltanaurut ♥ Mainio tapaus!
Lenkin, uimisen ja saunan jälkeen olin kyllä niin taputeltu, että tässäkin koneen ääressä pysyn ainoastaan tahdonvoimalla istuma-asennossa. Pitäisi vielä huomenna raahustaa työmaalle, yksi hautaus odottamassa, mutta onneksi saa nukkua ainakin 9 asti. Huh hei!

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
99. juoksupäivä (34 vko)
- 5km metsätielenkki (31min)
- pikalenkki kun muuhun ei ollut aikaa. 
- kintut toimi hyvin ja jaksoin juosta ihan hyvin koko matkan
- hengitys ja ryhti ok (vatsalihakset edelleen tekemättä)
- ilma kosteahko ja viileä, +15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti