19. heinäkuuta 2015

Päivä, jolloin en tehnyt mitään

Nukuin 11 tuntia ja olisi kai mennyt se kahdestoistakin, mutta ajattelin, että pitäisi sitä kai vapaapäivänä muutakin tehdä kuin nukkua... Tosin en minä nyt kamalasti muuta tehnyt.
           Tänään oli aika kolea päivä ja satoi ja paistoi vuorotellen.
            Ensi viikolla pitäisi saada tehdyksi pihahommat ennen perjantaita sellaiseen pakettiin, että kehtaa naisväen pyytää saunailtaan. Kaikki sellaisia pihaihmisiä, että pitää kyllä piha olla siinä kunnossa, että kehtaa näyttää!
            Ja huomenna alkaa taas uusi työviikko. Kun ei oikein ole ehtinyt edellisestäkään toipua.
Maailma ilman värejä.
Alkuillasta grillattiin pikkusiskon kunniaksi. Ostettiin siskolle tupaantuliaislahjaksi grilli, joten saa sitten kotona syödä grilliruokaa niin jos ei sitten niin usein tarvitsisi meillä grillata, heh. Takaa-ajatuksia kierouteen asti...
         Kävin juoksentelemassa illan kähmeessä kun ruoka vähän oli ehtinyt painua. Ihan mukava juoksu, vaikka oli taas semmoinen keli, että ohut pitkähihainen oli liikaa, mutta topissa olisi tullut kylmä. Pitäisi saada lenkkiä pidemmäksi, mutta miten se onkin nyt niin vaikeaa. Tavoitteena olisi juosta vuoden loppuun mennessä 15km lenkki ja jos minä nyt juoksen 5km niin pitäisi kolminkertaistaa matka 5 kuukaudessa! Ei pitäisi olla ihan mahdoton juttu!
Pääskyset ovat saaneet poikasensa ilmaan ja meidän aitan pyykkinarulla pidettiin "Kuka tippuu narulta ensin"-kilpailua. Hassut otukset keikuttivat lankaa ja yrittivät pysyä paikoillaan. Lintuja suhahtelee vielä niin läheltä sekä maanpintaa että ihmispäitä, että jonkinmoisia lentoharjoituksia niillä on meneillään. Sähkölangat täyteen pieniä linnunnaamoja!
Laiska päivä ja nyt kun olen kerrankin liikkeellä hyvissä ajoin, aion kömpiä peiton alle ja lukea kirjan loppuun. Siis jos vain ehdin ennen kuin uni korjaa parempaan talteen.

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
94. juoksupäivä (32 vkoa täynnä)
- 5km metsätie (29min)
- juoksu oli suhteellisen helppoa, ei kovinkaan ripeää, mutta mukavaa
- hengitys sujui tällä kertaa paremmin eikä kramppeja tullut
- ryhdinkin muistin pitää ja keskivartalon napakkana, pitäisi saada aikaiseksi kokeilla sitä vatsalihashaastetta
- ilma oli vähän viileä, pientä sateen ripsuttelua, +14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti