28. kesäkuuta 2019

Kohti viikonlopun riemua ♥

Tämän postauksen kuvat eivät liity asiaan mitenkään. Ei vain ollut vuorokaudessa enempää tunteja, että olisi voinut ottaa (jälleen) kuvia leikatusta nurmesta tai (taas) siivotusta tuvasta. Ehkä huomenna otan sitten kuvan pestystä autosta. Toivon edelleen, että metsänhenget pesisivät sen yön aikana, on nimittäin sen verran kamalassa kunnossa, että toivoisin säästyväni siltä puuhalta!
      Olin tänään viimeistä päivää tuolla naapuri pitäjän puolella töissä ja maanantaina menen taas tutumpaan paikkaan ja vähän lähemmäs... Hassua vaan on se, että tällä viikolla oikeasti tuntui, että porukat tulivat tutuiksi, uskalsin olla enemmän oma itseni, naurettiin paljon ja tehtiin töitä hyvällä mielellä. Nyt kun on tottunut siihen, että töissä on mukavia työkavereita, niin muutos siihen negatiiviseen energiaan on varmasti iso. Aion kuitenkin ottaa sen haasteena... vaikka tiedänkin, että on suuri vaara altistua negatiivisuudelle itsekin sellaisessa seurassa.
Tulin kotiin. Äiti ja isä olivat kitkemässä perunamaata, olivat ottaneet kahden päivän urakan, mutta tekivät se yhteen päivään. Jalat kipeinä kummallakin nyt...
      Minä hyppäsin leikkurin selkään ja ajoin pihanurmen lyhyeksi. Kuuma ja kuiva jakso on tehnyt hyvää nurmelle, joka on vähän hillinnyt kasvuaan, joten leikkuu ei ollut ihan mahdoton. Pihasta tuli jälleen ihanan siisti ♥ Puutarhurin sielu lepää.
      Seuraavaksi tartuin imuriin ja tein talosta jälleen asuttavan näköisen. Juhannusvieraiden jälkeen nurkissa eleli jo jonkinmoisia yhdyskuntia, sillä vieraat eivät paljoa siivonneet vaan pikemminkin jättivät likaa jälkeensä. Minä siivosin ja nyt on taas hyvä mieli siitä(kin) että saa viikonlopun viettää siistissä kodissa ♥
Juoksulenkille lähdin iltasella vielä ja juoksentelin pitkin metsäpolkuja niin että heinät vaan hipoivat nilkkoja. Pitäisi tehdä jossakin vaiheessa pieni info-pläjäys pakaran aktivoinnista, sillä katselin, että ihmiset olivat erehtyneet sivuilleni kuolleiden pakaraoiden syndroomasta kertovan jutun takia... Siitä tekstistä ei kamalasti apua saanut, sillä se oli lähinnä omaa avautumista ja hämmästelyä etten käyttänyt suurinta lihastani oikein ja tehokkaasti.
        En tosin vieläkään ole mikää pro-tason pakara-expertti, mutta edes jotain vinkkejä voisin antaa siitä, miten itse löysin pakarani ja sain ne hyötykäyttöön edes jotenkin juostessa ja muutenkin. Pakaroiden käyttö kun on nimittäin terveellistä muutenkin kuin lihaskunnon puoleen, se parantaa ryhtiä ja tukee selkää, jos pakarat ovat hyvin käytössä.
        Pitää laittaa korvan taakse, että voisin vähän kirjoittaa pakaroista.
       

P.S. Nyt on taas se aika vuodesta, kun opiskelijat saavat tiedon opiskelupaikoista. Joillekin se tieto on iloinen ja joillekin se tulee taas musertavana pettymyksenä. Haluan vain sanoa, epäonnistuneena ja onnistuneena opiskelijana, että elämä kantaa senkin yli, vaikka nyt ei opiskelupaikka irronnutkaan. Paikka elämäss kyllä löytyy, vaikka se veisi joskus vähän sivupoluille tai kiertoteille. Itse olen edelleen vähän harhailemassa sillä polulla, joka vie minua kohti omaa unelmaani. Kunhan jaksan vaan unelmoida suuria ja ottaa askelia sitä kohti niin jossakin vaiheessa niistä askelista tulee matka, jonka opetukset ja tiedot ja taidot ovat minulle sellaista varallisuutta, mitä kukaan ei voi minulta pois ottaa.
        Pettymys ja suru ovat sellaisia tunteita, jotka vievät syviin vesiin, mutta ui ja räpiköi eteenpäin. Se ranta tulee kyllä vastaan ja ainakin saat aikaa miettiä, mitä todella haluat elämältäsi. Mitä todella haluat tehdä. Tsemppiä uudet opiskelijat ja voima-ajatuksia niille, joiden opiskelupaikka siintää vielä tulevaisuuden taivaanrannassa! Askel eteenpäin, siitä se lähtee! ♥ 

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
603. juoksupäivä (220 vko loppuu)
- 3637.2 km
- 6.1km metsäpolkujuoksentelua (42 min)
- jalat olivat nyt paremman tuntuiset ja jaksoivat hyvin koko matkan
- alamäet edelleen vaikeita
- askellus muuten jo löytymässä ja tuntuu suht hyvältä
- käy edelleen pohkeisiin ja päkiään, tekniikan kanssa siis vielä tekemistä
- ryhti ja asento hyvä
- pakarat kai toimii
- +18, aurinkoinen, vähän tuulinen keli
- kiva juosta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti