18. helmikuuta 2016

Loppuviikon mutinoita

Tänään jo vähän enemmän pilveili, vaikka niitä auringon pilkahduksia vielä sainkin osakseni. Tuuli kahisutteli lumia puista ja ainakin näillä näkymin huomenna sitä olisi tulossa lisää - tuulta ja lunta.
         Kävin lenkillä.
         Tällä kertaa jalat eivät olleet yhtä hyvin matkassa kuin ennen ja päätin antaa niille pienen "kurinpalautuksen". Tähän mennessä olen yrittänyt saada juoksuaikaa paremmaksi, mutta tänään kokeilin jalkojeni sitkeyttä juoksemalla ja juoksemalla ja juoksemalla. Noh, ei sitä matkaa nyt ihan mahdottomia kertynyt, 8,6km, mutta ajatuksena oli juosta tunti. Sinne asti pääsin tunnissa. Hassua sinänsä, luulin, että iltasella olisi jalat taas tönköt juoksemisesta, mutta ihmeen hyvältähän nämä pökkelöt tuntuvat! Tein tosin illalla vielä jotain jooga venytyksiä, vaikka olen taipuisa kuin rautakanki. Aina kannattaa itseään kehittää sieltä, missä heikkouksia on, vai mitä?
Eilisiltainen kauppareissu antoi parastaan mitä tuli taivaan ilotulituksiin. Mahtavan näköinen taivaan kansi! Olisi vain pitänyt olla kuvaamassa jossain korkealla mäellä tai avaralla jääkentällä. Ja kunnon kameralla!
         Tänään on taas räystäät tippuneet vettä ja mittarikin taisi olla asteen plussan puolella, mutta tuuli tuntui kylmältä. Täällä jo kevätrinta olisi NIIN valmis kevääseen ja talvi vaan ei laske otettaan millään. Lauantaina on töitä ja toivottavasti ei ole kamalia kinoksia siihen mennessä...
         Siivosin jo tänään niin huomenna ei tarvitse siitä murehtia. Huomenna jos vaihtaisi lakanat ja pesisi pyykit niin sitten saisi taas viikon askareista huokaista.

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
176. juoksupäivä
-1123,4
- 8,6km kylälenkki+ vähän metsätien mutkia (60min)
- juoksu kulki sanotaan normaalia heikommin, hitaan puoleista nykyään miun juokseminen ja jotenkin vauhditonta
- tiet olivat taas vähän ärsyttävät kengän alle, mutta talvikeli mikä talvikeli!
- jalat painoivat loppumatkasta ja muutenkin oli vähän raskasta, siksi kai halusin vähän jalkoja haastaa pidemmällä reitillä...
- askel lyhyt ja ryhti melko hyvä, vähän tuntui jalkojen päällä liikaa painoa loppumatkasta eikä askel mennyt enää niin kevyesti kohdalleen kun ryhti oli lösähtänyt. Tulisi jo kevät niin pääsisi treenaamaan juoksua taas paremmin kun ei tarvitse hönkäillä kylmän ilman kanssa..
- +1 aste ja melko aurinkoista, mutta tuulista
- hyvä olo juoksun jälkeen eikä illallakaan jaloissa ollut mitään huomattavaa eroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti