27. helmikuuta 2016

Beach Day ♥

Olipas ihana herätä ihan kaikessa rauhassa lauantaiaamuun. Aurinko nousee vähän yli seitsemän ja aamuisen auringonpaisteen jälkeen satoikin (vaihteeksi taas) lunta. Kai tuo talvinen keli teki taas sen, että tänään kaipailin kesää ihan mielettömästi. Rantaa erityisesti. Toivon todella, että ensi kesänä olisi niitä hellepäiviä enemmän, että saisi oikeasti nauttia kuumasta hiekasta ja uimisesta. Viime kesänä ne kunnon hellepäivät olivat yhden käden sormilla laskettavia...
Kävin aamupäivästä juoksemassakin, kun lumisade vähän hellitti. Ei nuo tiet ole olleet kyllä oikein hyvässä kunnossa koko talvena tai sitten en muista viime talvea enää niin hyvin, mutta tuntuu kuin aina olisi joko liukasta tai kinoksia... Mietin tänäänkin kun energiaa upposi jälleen pöpperössä juoksemiseen, että on hauska nähdä sitten kevätkelissä, että olenko oikeasti rapakunnossa vai johtuuko vauhdin puute lumipöperöstä. Tai en minä hitaasti tänäänkään juossut, omaan tasooni nähden, se vaan juostessa tuntuu kuin suossa tarpoisi..
          Lämpöisen suihkun ja pienen eväksen jälkeen pakenin "katalaa maailmaa" oranssin viltin alle ja melkein kyllä torkahdin ennen kuin kutsu iltapizzan tekoon tuli vastaan. Nyt onkin sitten syöty niin, että napa naukuu... Ehkä on ihan hyvä, ettei nämä hiekkarannat ole vielä reaaliaikaisia kuvia, kun en ole vielä ihan rantakunnossa... hih!
Minulla on lyhyet hiukset, joidenkin mielestä liian lyhyet naisen hiuksiksi, mutta minusta ne ovat enemmän minunlaiseni kuin pitkät hiukset. Pitkissäkin hiuksissa olen nimittäin sen verran monta vuotta ollut etten oikein näe niitä ominani... Yhdessä asiassa oikein pitkät hiukset olisivat kyllä kivat. Beach hair-hiustyylissä. Tiedättekö semmoisissa pehmeissä kiharoissa, jotka näyttävät siltä kuin justiinsa olisi noussut merestä rannalle ja vähän olisi kuuma kesätuuli niitä kuivatellut. Tiedän, että efektin saa kyllä aikaiseksi kun on oikeat välineet, mutta näihin minun hiuksiini ei varmaankaan saa ihan heti rantatunnelmaa vaikka miten varpaat hiekassa seisoisi!
        Ehkä pitäisi muuttaa Californiaan...
        Toisaalta ikuinen kesä tekisi kesästä jokapäiväistä, kun Suomessa se on odotettu ja ihana vuoden aika, jonka jälkeen kaipaa sitten taas syksyn kylmiä öitä...
         Pitkä kevät jos nyt jo alan haaveilla helteistä... voih!


JUOKSUPÄIVÄKIRJA
180. juoksupäiväkirja (64 vkoa täynnä)
- 1154,6 km
- 7,2 km kylälenkki (43min)
- juoksu tuntui ihan hyvältä, menin varmaan vähän kovempaa ihan huomaamatta, koska hengitys ei mennyt sellaiseksi rauhalliseksi ollenkaan.
- askellus ok, sai ottaa ns. normaaleja askeleita kun piti vähän paremmin, vaikka pöpperöä ei ollutkaan
- hengitys muuttui jälleen puuskutukseksi ylämäessä ja epäilen jo, että kunto menee alaspäin... Haluan kevätkelit ja testata onko miulla oikeasti joku ongelma ylämäkien kanssa!!
- -4 ja pieni lumisade, muuten kiva keli juosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti