28. helmikuuta 2016

Huilipäivä, pupuja ja gaala-tunnelmia.

Kirjoitin tänään rakkauskirjeen rakkaalleni.
        Oikeastaan tein sen jo viime yönä kun uni ei tullut, mutta tänään kirjoitin sen puhtaaksi. Minulle kirjoittaminen on aina ollut helpompaa kuin asioiden ääneen sanominen, vaikka olen kyllä sitäkin harjoitellut, sillä joskus asiat on sanottava heti tai ei vain saa uutta tilaisuutta siihen. Sitten on taas asioita, jotka on hyvä kirjoittaa paperille. Rakkauskirje on yksi niistä. Ja tarkoitan oikeaa paperia, käsinkirjoitettua tekstiä, en sähköpostia tai konekirjoitusta. Jos tunteet ovat aidot, on ne myös saatava itse ja omin voimin paperille. Minulla on ongelmana ajatusten sanominen ääneen sellaisessa muodossa kuin ne päässä on, mutta toiset eivät taas saa ajatuksiaan paperille niin kuin tahtoisi. Minulle kirjeen kirjoittaminen oli kuin pukisi ylleen ne mukavimmat vaatteet, toisen ihon. Yksinkertaista ja mutkatonta. Ja asiat, joita kirjeeseeni kirjoitin tulivat sydämen syvimmistä sopukoista. Maailman paras ja vaikein tunne, rakkaus. ♥
Tänään oli huilipäivä oikeastaan kaiken suhteen. Kävelyllä kävin ja tein askelkyykkyjä aina välillä lumisella metsätiellä, mutta muuten haahuilin vaan ja yritin repiä sunnuntaista kaiken leppoisuuden irti, mitä suinkin vain pystyin. Pitihän metsäneläimillä jotain hupia olla ja näytin samalla rusakoille ja metsäpupusille vähän mallia, miten askelkyykkyjä tehdään takajalat ojoksissa!
Nukuin viime yönä todella huonosti. Unikin tuli vasta varmaan kolmen maissa. Kirjoitin kirjettäkin vielä yöllä kun ajatukset hurisivat päässä niin ettei uni tarttunut kiinni. Nyt on vähän samanlainen fiilis. Nukuttaa ja väsyttää ihan älyttömästi ja silti on levoton ja jotenkin omituinen olo. Vähän samanlainen olo kuin silloin kun lähtee kotoa ja miettii jäikö kahvinkeitin tai silitysrauta päälle... Sellainen omituisen ahdistava. Kai tämä on väsymystä vain (en minä ainakaan ole kahvia keittänyt enkä lakanoita silitellyt...)
Ensi yönä jaetaan taas Oscarit. Laitoin gaalan nauhalle, sillä en nyt aio toista yötä valvoa gaalaa katsoen. Katson sen sitten huomenna kaikessa rauhassa nautiskellen ja tylsät kohdat kelaillen. Tässä minun ehdokkaani Oscar-pystin voittajiksi:

       Paras elokuva - The Revenant
       Paras miespääosa - Leonardo DiCaprio
       Paras naispääosa - Brie Larson
       Paras miessivuosa - Mark Ruffalo
       Paras naissivuosa - Alicia Vikander
       Paras ohjaus - Room (Lenny Abrahamsson)

Katsotaan sitten huomenna menikö kuusi oikein vai tuliko tehtyä ns. lauantain vakio... eli ei yhtään oikein! Harmillisinta minusta on se, että Suomessa ei näistä vielä ole ollut monikaan, joten ihan täyttä kuvaa elokuvista ei voi saada voittivatpa ne palkintoja tai eivät. Minusta itse gaala on kuitenkin mukavaa katsottavaa, varsinkin kun elokuvat ovat minun pieni intohimoni.
      Ensi viikko on minun hiihtolomani. Saan olla koko viikon täysin omineni ja aion myös nauttia siitä.
      Hyvää hiihtolomaa - suksilla tai ilman!

P.S. Tässä vielä ihana linkki pupu-joogan ystäville ♥ Minulla olisi ollut takuulla treenikassi täynnä noita mussukoita kotiin viemiseksi. Voi ihanat! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti