23. joulukuuta 2019

Vuoden pehmeät paketit ♥ Sukkia, sukkia ja sukkia ♥

Tänä vuonna nämä neulotut lahja olivat vähän semmoinen ex tempore-juttu, sillä en todella keksinyt pienille ihmisille mitään hyvää lahjaa. Vasta oli ollut kaikkien synttärit ja porukat olivat ostaneet joulupaketteihinkin jo niin hyvät paketit, että ei minulle oikein jäänyt ideoitavaa.
      Ajattelin siis tehdä pieniin jalkoihin sukat ♥
      Siskon tytölle Frozen sukat, siskonpojalle sitten ihan vaan miehekkäät saapassukat samalla kuviolla, mutta eri värillä, ja sitten toiselle siskonpojalle autosukat. Tässä siis sukista kuvia ja ohjeita.

FROZEN SUKAT


Tämä ohje oli Marin blogista ja melkeinpä yksi yhteen ohjeen kanssa. Ihastuin väriin ja malliin ja toivottavasti pieni Frozen fanikin tykästyy pitkiin, polveen asti ulottuviin sukkiin.

LUMITÄHTI-SUKAT


Tämä on sama ohje kuin Frozen sukissa, mutta väritys eri ja varren pituus vähän lyhyempi. Silmukoiden määrä oli sama, vaikka tulikin 6-vuotiaalle, mutta meidän pienet ovat niin rimppakinttuja, että takuulla menee nämä sukat silmukoiden puoleen.
     Lankoina molemmissa 7 veljestä, tuo turkoosi taisi olla Muumi-lankoja.

AUTOSUKAT PIKKUMIEHELLE


Nämä sukat olivat omasta päästä, paitsi auto-kuvio, joka löytyy täältä . Muutoin käytin sukissa jämälankoja ja tein resoreita vähän sinne ja tänne. Pojan äidillä oli yksi toive sukkien puoleen: että varsi olisi sileä. Ei pitäisi saappaassa painaa nämä varret, mutta kokeilemalla selviää.

Kuten jo jossain postauksessa sanoin, olin vähän jo stressaantunut näiden neulmisteni kanssa, kun meni taas vähän tarkalle. Mutta tänään paketoin sukat paketteihin ja huomenna ne sitten löytää saajansa. Olen varautunut pahimpaan, eli suureen pettymykseen lapsien silmissä, joten kaikki muu on pelkkää plussaa!

Ehkä pitäisi vielä harkita hierojan ammattia ja ryhtyä neulomaan työkseen?!
Olisikohan minusta siihen(kään?)

No valmiita ovat ja tuli taas aika kivoja, vaikka itse sanonkin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti