16. joulukuuta 2019

Kohti joulua: villasukkastressi ja sairastuvan asukki ♥

Olen tehnyt nyt muutamana päivänä ihan hullunlailla sukkia joulupaketteihin. Vannoin viime vuonna kun sain hartiat jumiin neulomisella, etten jätä mitään neulomistyötä näin viime tinkaan ja tadaa! tässä sitä taas ollaan. Noh, siskonpojan sukat on vielä neulomatta. Tai yksi sukka ja toisesta kärki, mutta kuitenkin - kesken. Siskontytön sukista tuli nätit, vaikka itse sanonkin. Se on meidän suvun Frozen-fani, joten sukatkin ovat nyt sitten sitä myöten ♥ Katsotaan nyt mitä tykkäävät. Yleensä tuon ikäiset eivät ihan kamalasti innostu pehmeistä paketeista, kun lelut ovat se päällimmäinen halu ja himo.
       Minun haluni ja himoni on tämä joulu ♥
       Kävin lauantaina taas joulumarkkinoilla ja ostin sieltä perinteisen kauralyhteen. Hintoja vertaillen tietysti ja laskin itsekseni, että melkeinhän tässä saisi bisnestä aikaiseksi, jos tekisi muutaman lyhteen itse. Harkitsen tätä kovin ensi kesänä...
Vähän tuhnuinen keli oli, mutta ei tainnut kuitenkaan ihan vettä sataa, vaikka lähellä olikin. Oli mukava kierrellä kojujen keskellä ja ihastella ihmiset kättentöitä. Markkinoilla huomaa aina, että vaikka sanottaisiin mitä, niin ihminen kaipaa käsillä tekemistä. Onpa se sitten puuta tai lankaa, niin ihminen kaipaa sitä, että saa jotain näkyvää aikaiseksi. Ymmärrän todella hyvin! Nyt on vähän stressiä neulomisesta, kun pitää saada paketit valmiiksi, mutta muutoin nautin suunnattomasti siitä rentoudesta, jonka neulominen tekee. Sama juttu puutarhatyöllä tai kasvimaahommilla. Siinä missä on kädet mukana, niin mieli lepää ♥
Tällä kertaa olin markkinoilla yksin, sillä Miehenmurrikka oli töissä. Huolestutti jo viime viikolla tuo niiden työtahti ja tänään se sitten meni siihen, että Miehenmurri tuli töistä ja jäi sairaslomalle. Flunssa tai ainakin se alku on kovasti päällä ja olen kyllä sitä mieltä, että puhtaasti stressistä ja työmäärästä, mikä niillä on ollut ihan älytön!
     Noh, nyt saadaan sitten olla kotisilla ja tehdä joulua ♥
     Porkkanalaatikko ja muut ruuat ovat tekemättä, mutta kinkun ostin jo tänään. Se sulaa ulkokuistilla ja loppuviikosta sitten paistetaan.
     Muutaman lahjan paketoin eilen, lähinnä Miehenmurrikan paketit niin se ei vahingossakaan niitä näe ♥ Ja muutaman jätin sitten vielä lähemmäs joulua, jouluyön iloksi ♥ Eräs myyjä kysyi kun ostin joululahjoja, että heillä olisi paketointipalvelukin, jos tarvitsen. Sanoin, että tykkään siitä hommasta enemmän kuin tästä ostosta, että voitaisiin vaihtaa siinä osia... Kauppa ei suostunut ostaman lahjoja, vaikka minä tarjouduin paketoimaan.
       Merkillistä.
 Ja arvatkaapa mitä?
      Olen uinut vieläkin. Eletään kohta joulua ja minä uin! Pikkasen jäätilanne meinasi tehdä ongelmaa harrastukselleni, mutta siitäkin selvittiin, kun löysin hyvän kulmauksen, mistä mennä jään ohi avoveteen.
      Jotkut ovat sanoneet, että vedenpinta olisi nousussa, mutta ainakaan vielä en ole ilmiötä huomannut. Kovin alhaalla se vielä on... Jospa ensi kesänä olisi vähän korkeammalla.
      Nyt menen lääkitsemään sairastavaa puoliskoani ja troppaan sitä sen verran, ettei olisi ainakaan jouluna kipeä. Lääkkeinä suklaa ja vierihoito ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti