23. joulukuuta 2019

Vähän ennen joulua ♥

Vietettiin eilen Miehenmurrikan kanssa meidän omaa aattoamme jo vähän etukäteen, kun ei sitten oikeana aattona saada olla kunnolla kahdestaan. Vaivihkaa tontut toivat illan aikana lahjat kuusen alle ja kun oltiin syöty jouluruoka ja käyty joulusaunassa, oli lahjojen vuoro.
Tänäkin vuonna totesin sekä itselleni että Miehenmurrikalle, että hän tuntee minut todella hyvin. Lahjat olivat juuri sitä, mitä olisin toivonut jos olisin jotain ääneen sanonut. Ja jotenkin tuntuu, että minulla on nyt vähän tatsi hukassa omien lahjojeni kanssa... Kyllähän ne olivat kuulemma Miehenmurriskasta tarpeellisia ja tulivat käyttöön, mutta ehkä ne olivat jo vähän liiankin tarpeellisia. Minun olisi pitänyt ostaa sille autoon jarrusatulat, niin olisivat olleet mieluisempia...
Ehdoton tähti oli tämä ♥
      Minulla on ollut siskoni vanha cd-soitin sängyn vieressä lattialla, kun olen iltaisin (tai sairaana tai ihan huvikseni) kuunnellut äänikirjoja. Nyt paketista paljastui tämmöinen siro, pieni ja kaunis cd-soitin, joka mahtuu yöpöydälle eikä pätki eikä kohise, kuten edeltäjänsä. Löytyy radio ja USB-paikka ja bluetooth. ♥
       Iltasella kokeilin heti ja hyvin sai unen äänikirjaa kuunnellen ja oman kullan kainalossa ♥
Ja sitten nämä.
      Jos minulla joitain heikkouksia on niin ne ovat nämä kaksi: tumma suklaa ja tavallinen lakritsi. Ja mitä muutakaan paketista löytyi kun juuri se mitä tämän emännän suu suvaitsee ♥
      Minä annoin Miehenmurrikalle paistinpannun (pyysi kyllä ihan suoraan) ja sitten lämpökerraston paidan, ihan sellaisen kunnollisen. Vaikka Mies onkin lämminverinen, niin olen vähän ollut huolissani siitä, että sillä kastuu puuvillainen t-paita aina työpäivän aikana. Hiki jää kylmänä iholle ja kohta on lihakset sitten sitä laatua ettei niillä tarvitse enää mitään tehdä. Joten toivottavasti menee käyttöön ja tarpeeseen.
Minun uimaharrastukseeni on tullut pysyvämpi ongelma. Nyt ei puhuta kuitenkaan pysyvästä jäästä järvessä, sillä järvi on avoin. Nyt on ongelmana rantaan pääsy. En pääse mäkiä ylös enää omalla autollani, sillä en omista nelivetoa enkä maasturin renkaita. Jäin jumiin jo kerran ja vaikka lumi on toki laskeutunut niistä hetkistä, ei rantaan ole menemistä.
       Niin helposti minua ei kuitenkaan saa vedestä pois pysymään vaan kävin eilen uimassa traktorilla. Siinä ei oikeastaan ollut muuta ongelmaa kuin hidas kulku ja kylmä tulomatka. Meidän traktori ei ole umpimallinen vaan takaikkuna on avoin, joten piti vuorautua haalariin oikein kunnolla. Jalat kylmettyivät, kun ajattelin, että selviän pelkillä uimatossuilla.
       En selvinnyt.
       Varpaat kohmettuivat kotimatkalla.
       Suututti, että järvi pysyy auki, mutta minä en vain pääse sinne!
        Tai pääsen, mutta kamalan vaivan kanssa.
       Huomenna kun menen porukoille jouluruualle, käyn samalla sitten kaupungin avantouintipaikassa pulahtamassa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
       Tänään kävin juoksemassa ja sulattelemassa vähän kinkkua. Ei oikein ole vatsa tykännyt näistä jouluruuista... käy vähän kipeäksi. On ollut jo pari päivää. Aion nyt ottaa vähän iisiä ettei menisi todella huonoksi. Juoksu puolestaan meni ihan hyvin, mitä nyt oli jäiset tiet, mutta nastat purivat hyvin ja oli mukava juosta taas pitkän juoksutauon jälkeen. On kohta mukava katsoa, miten vähillä kilsoilla sitä tänä vuonna mentiin, kun on ollut vähän vaikea juoksuvuosi. Tänään kuitenkin juoksu kulki ja olin siitä todella iloinen ♥
         Nyt aion sulkeutua joulu-kuplaani. Huomenna porukoille ja sitten otan urakaksi lukea neljä Kodin Kuvalehteä (jotka tulivat yhdessä rysäyksessä postilakon takia) ja nauttia sohvankulma-terapiaa ♥ Ja vain olla!!

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
651. juoksupäivä (240 vko)
- 3868.6 km
- 4.8 km uimarantaan (32 min)
- jalat toimivat yllättävänkin hyvin vaikka on ollut paljon nyt ongelmia niiden kanssa
- jaksoin juosta hyvin
- ei sattunut polveenkaan juuri ollenkaan
- askellus hyvä
- nastat vähän tekivät siitä erilaisen
- asento ok, toimivat lähes kaikki lihakset oikein
- mieli hyvä ja fiilis juoksusta hyvä
- +2, liukasta, märän kosteaa ja koleaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti