6. joulukuuta 2019

Hyvää Itsenäisyyspäivää ♥

Hyvää Itsenäisyyspäivää


Kuten joka vuosi, tänäkin vuonna tunnen suurta iloa ja riemua siitä, että olen suomalainen. Arvostan suunnattomasti niitä sukupolvia, jotka ovat saaneet pidettyä Suomen itsenäisenä, rakennettua sen sotavuosien jälkeen uudelleen ja tehden siitä niin hyvän maan kuin mitä se nyt on.
        Toivon, että me ja minun jälkeen tulevat sukupolvet ymmärtäisivät myös Suomen arvon ja sen mitä se on joskus tälle kansalle merkinnyt ja merkitsee yhä. Se on sitkeyttä, voimaa ja tahtoa olla itsenäinen, päättää omista asioista ja tehdä maasta paras mahdollinen paikka asua.
        Sitä Suomi on minulle.
        Vapautta rakentaa omaa elämää sellaiseksi kuin haluaa. Vapautta tehdä omia päätöksiä ja vapautta seurata sydämen ääntä, mihin tahansa se viekin. ♥

******

Tänään olemme viettäneet Miehenmurrikan kanssa rentoa itsenäisyyspäivää. Ulkona on satanut vettä ja maailma on ollut harmaa kaikkialta muualta paitsi sielusta ♥ Olemme rentoutuneet ja syöneet hyvin.

Ja nyt on sitten jäljellä enää sauna ja Linnanjuhlat sekä joulukuun ensimmäiset joulutortut ♥ Tätä olemme kaivanneet molemmat. Rentoa yhdessä oloa ja lepoa ♥
      Viettäkää oikein mukava itsenäisyyspäivä missä sitten lienettekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti