21. joulukuuta 2019

Kolme yötä jouluun ♥

Kolme yötä jouluun ja minulla alkaa olla torppa siinä mallissa, että joulu saapi kohta tulla ♥
     Alkuviikosta oli vielä sukkaprojekti aikalailla kesken, mutta tänään sain aamusta viimeisenkin sukan tehtyä. Nyt on edessä ainoastaan se mukavampi osuus eli lankojen päättely ja paketointi ♥
Olen valmistautunut siihen, etteivät pienemmät ihmiset oikein perusta pehmeistä paketeista, mutta yritän niellä harmitukseni jos sukat lentävät johonkin nurkkaan lelulahjojen tieltä. Tekeminen on kuitenkin ollut mukavaa ja mielestäni sukista tuli hyvännäköiset. Laittelen kuvia ja linkkejä ohjeisiin, kunhan saan ne langat pääteltyä.
     Paljon märkää lunta satoi keskiviikkona maankamaralle ja se teki uimisesta erittäin hankalaa. Tai ei niinkään uimisesta vaan rantaan pääsystä. Auto ei enää mennyt lumisohjossa mihinkään ja kun torstaina kokeilin, sai Miehenmurrikka tulla auttamaan sen irroittamisessa hangesta... Kun käytiin perjantaina joulukukkakierroksella ystävieni luona, kävin sitten kaupungin avantopaikkaa kokeilemassa. Eihän se sama ollut kuin oma ranta, mutta ainakin tuli yhtä kylmä. Nyt melkein toivoisin, että tämä vuosi olisi tämmöinen vähäluminen ja musta niin saisin uida koko talven!
Torstaina tein porkkanalaatikot Miehenmurrikan avustuksella. Käytin siekailematta hyväksi miesvoimaa moulimen väännössä ja hyvää sosetta tulikin, kun oli vähän habaa pelissä! Tein sitä sen verran taas ettei ainakaan tule porkkanalaatikko loppumaan kesken tänä jouluna! Pienen astiallisen tein Miehenmurrikalle ja Juniorillekin, kun kerran ylimääräistä oli niin ei heidänkään tarvitse porkkanalaatikkoa sitten ostaa kaupasta.
Sunnuntaina paketoin jo vähän lahjoja, mutta huomenna tai ylihuomenna olisi sitten toisen paketointisession vuoro. Se on mukavinta puuhaa joulutouhuissa. Kun kaikki muut hommat alkavat olla valmiita ja tupa on jouluvalaistuksessaan niin sitten istun lattialla papereiden ja narujen kanssa ja paketoin lahjat kauniisiin paketteihin ♥
     Pidetään Miehenmurrikan kanssa meidän aattoilta jo huomenna, joten huomenna saan avata ensimmäiset pakettini ♥ Toivon, ettei Miehenmurrikka pety minun lahjoihini. Minulla oli todella haastava tehtävä keksiä tänä vuonna miehelle lahjaa! Tunsin hieman epäonnistuneeni tässä tehtävässä, vaikka jotakin sinne paketteihin sainkin...
Keli muuttui märäksi jo eilen, mutta tänään tuli vähän vettä taivaaltakin. Aamusta menin kuusimetsään hakemaan kuusta ja kun pohrusin märässä hangessa etsien "Sitä Oikeaa Kuusta" ehdin kastua likomäräksi haalareista hanskan kärkiin asti.
      Minulla on aina kuusen kanssa sellainen fiilispohjainen etsintä: puun pitää tuntua yhtä hyvältä kuin mitä se näyttää. Tänään löysin ihan täydellisen kuusen, mutta sitten ajattelin, että se on liiankin täydellinen kaadettavaksi että siitä tulee mukavampi kuusitukki (metsänomistajan tytär ilmiselvästi...), joten otin sitten kaksilatvaisen ihanuuden metsästä.
       Ihmeellisesti kuuset aina levenevät kun ne tuodaan sisälle tupaan...
Koristelin kuusen, laitoin siihen valot ja sitten Miehenmurrikka imuroi torpan sillä aikaa kun minä tein meille vähän ruokaa. Kinkkukin paistui jo tänään uunissa hyväksi ja mureaksi ja iltaruualla saatiin jo vähän maistettuakin ♥ Lämmin, juuri uunista tullut kinkku aloittaa minun jouluni totaalisesti.Tänä vuonna on kyllä tuntunut, että olen saanut olla tässä joulukuplassa ihanan pitkään, kun aloitin tämän hössäämisen jo niin varhain. Ja vielä on jäljellä koko aattoilta!
      JEE!
Onneksi Miehenmurrikkakin sai tautinsa taltutettua tämän sairasviikon aikana ja ainakin näillä näkymin ollaan molemmat terveinä jouluna. Näin ei pitäisi kyllä sanoa, ei eden kirjoittaa, mutta uskallan nyt kuitenkin kirjoittaa... kaikesta huolimatta.
      Juoksulenkit ovat tällä viikolla olleet taas pannassa. Jalka on edelleen kireä ja kipeä polven ympäristöstä ja alan jo vähitellen turhautumaan tähän touhuun. Koko ajan lihakset jumiutuvat samoista kohdin ja trigger pisteitä syntyy samoihin lihassyihin... En tajua. Mitä mie teen nyt väärin?
      Noh, ensi viikolla kokeilen pieniä lenkkiä, sillä tämä liikkumattomuus alkaa käydä jälleen päähän. Onneksi on sentään voinut vähän tehdä lihaskuntoharjoituksia ettei ihan jäykisty nainen eikä naisen lihakset. Blaah.
P.S. Olen saanut ihanasti joulukortteja tasaisesti koko viikon. On ollut ihanaa saada postia ♥ ja kun eilen kävin viemässä ystäville kukkia, ajattelin, että pitäisi nähdä niitäkin useammin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti