29. maaliskuuta 2018

Tervetuloa pääsiäinen!

Hyvää ja Iloista Pääsiäistä, tipuset ♥

Meidän torpassa alkoi pääsiäinen tänään, kun sain talon siivottua pyhäily kuntoon. 
       Miehenmurullakin sattui viikonlopputyövuorot sopivasti niin, että loma alkoi jo tänään ja jatkuu aina maanantaihin asti. Saadaan taas monta päivää olla ihan lomafiiliksissä!
      Tänä aamuna nukuttiin pitkään, vaikka aurinkoiset aamut alkavatkin jo paistaa ikkunasta sisään niin, että valo herättää aikaisemmin jo. Ihanaa!
       Aamupalan jälkeen Mies kantoi puut tupaan ja vei roskat ja hävisi imuroinnin ja lattianpesun tieltä ropailemaan autoni takavalojen kanssa. Toinen takavalo on ollut pimeänä kohta puoli vuotta ja varmaankin peräkärryn pistokkeen kanssa ei ihan sovittu yksiin viimeksi kun sellainen perässä oli. Nyt Miehenmuru sai sen kuitenkin toimimaan, joten en ainakaan sakkoja saa enää sammuneen valon takia ♥
Minä siivoilin tupaa ja olikin kiva taas tehdä puhdasta ainakin hetkeksi. 
       Tekisi niin mieli jo laittaa tupaankin vaaleat verhot ja tuoda niiden mukana vähän valoa torppaan, mutta taitavat olla vielä pesua odottelemassa jossain äidin pyykkikassien uumenissa. Pitänee etsiä viimeistään ensi viikolla kun hypätään huhtikuun puolelle (!!)

Suuria pääsiäissuunnitelmia meillä ei Miehenmurun kanssa ole. Sen verran varauduin, että makkarat käydään paistamassa rannassa, kunhan sattuu sellainen vähemmän tuulinen päivä ja syödään ainakin hyvin näinä päivinä.
      Muuten kyllä taidaan vaan nautiskella joutilaisuudesta nämä pääsiäispyhät, kun siskotkin jäivät koteihinsa eivätkä tulleet äidin ja isän tykö pääsiäiseksi. 

Vaikka ulkona on jo auringossa aika lämmin, niin ei tuo lumi ole kyllä ihan näinä päivinä lähdössä mihinkään! Ja meidänkin pihassa sitä lunta on kyllä ihan riittävästi, että jos ei tule jotain täyskohdistettua sädettä näihin kinoksiin, niin kyllä kököttävät pitkään umpijäiset lumikokkareet räystäiden alla. Ja kun niihin ei pysty edes traktori ilman, että jokin kohta hajoaa traktorin kuupasta!
    Eikä malttaisi odottaa!
    Haluaisin jo päästä haravoimaan ja puhdistamaan pensaan juuruksia ja leikkaamaan oksia ja... ja... ja... En millään malttaisi odottaa, että nämä lumet sulaisivat nyt vielä ainakin kuukauden! ARG!
     Rairuoho on nyt saanut osakseen kaiken tämän ruohonleikkausinnon, jonka valo ja lähestyvä kevät on pompauttanut minulle jälleen pintaan ♥
Oikein hyvää ja iloista pääsiäistä ruudun sille puolelle ja nauttikaa auringosta (ja siitä lämmöstä, mitä se tähän aikaan suo) ja hengähtäkää kiireestä ja hopusta hetki ja olkaa niiden ihmisten kanssa, jotka saavat teidät nauramaan ja voimaan hyvin ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
27.3.2018 tiistai
445. juoksupäivä (164 vko)
- 2736.9 km
- kuntopiiri (40min)
- kyykkyjä, vatsoja, hyppyjä, spurtteja
- vähän hankalaa oli löytää hyvää kuntopiiri paikkaa kun kaikki oli niin jäässä, mutta kintut sain kuitenkin kipeiksi
- -5, aurinkoinen ja vähän kylmä ilta

29.3.2018 torstai
446. juoksupäivä (164 vko)
- 2741.9 km
- 5km metsätien mini (33 min)
- semmoinen lipsuttelupäivä, kun jalat olivat vähän kipeät kuntopiirin jälkeen
- jalat tuntuivat yllättävän hyvältä, kun juoksin tasavauhtisen ja rauhallisen lenkin
- lenkin loppupuolella jopa tuntui, että olisi voinut juosta vähän pidempäänkin.
- hengitys oli ok
- askellus niin hyvä kun jäisellä ja ryhyläisellä alustalla vaan voi olla
- ryhti kesti, mutta yritin saada pakaroihin vähän eloa pienellä ryhdin muutoksella. Vähän olisi vielä harjoiteltavaa...
- keli oli ihana, aurinkoinen ja semmoinen keväinen, fiilis oli korkealla senkin suhteen jo, +3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti