1. maaliskuuta 2018

♥ AURINKOENERGIAA ♥

Aurinko on paistanut koko viikon pilvettömältä taivaalta ♥
       Tänään, maaliskuun ensimmäisenä, se jo lämmittikin! Pakkasta tietysti on ollut melkein -25 jokaisena päivänä, mutta tänään alkoi se ensimmäinen virallinen kevätkuukausi, joten auringon on jo pakko vähän lämmittääkin!
       Nuha alkaa olla voitettu, vaikka vähän vielä nokka honottaakin. Jospa ensi viikolla pääsisi jo vähän taas treenien pariin kevyellä nousujohteiselle harjoittelulla... Toivotaan parasta.
       Eilen olisi tehnyt mieli jo lähteä illalla vielä rantaan kävelylle, mutta en viitsinyt höykkyyttää Miehenmurrikkaa, joka on kaiken päivää pakkasessa. Se torkahteli sohvalla jo siihen malliin ruuan jälkeen, ettei semmoista raaski vetää enää illaksi kylmään kävelemään ♥

Luonto on ollut näinä päivinä kovin hiljainen. Ei edes pihalintuja ole kamalasti kuullut. Sitten taas toisaalta ne otukset, jotka eivät silmiin osu, ovat juosseet pihallakin pitkin ja poikin. Puput varsinkin ovat tehneet jo ihan polun meidän pihalle! Joku oikopolku se varmaan on lähimetsään, ei tarvitse hangessa kahlata!
      Olin jo ihan innoissani kun saunan alta pilkisteli tänään jo ruohoa. Pitkästä aikaan jotain vihreää havupuiden lisäksi. Alkaakin olla viherpeukalot jo nupullaan. Varsinkin kun katsoo tv:stä kaikenmoisia pihan uudistusohjelmia. Se ei ainakaan helpota viherpiipertäjän tuskaa pakkasten keskellä.
       Pitäisiköhän sitä ostaa jo jotain siemeniä?
        Raiheinän siemenet tarttuivat jo mukaan kauppareissulta ♥


Todistusaineistoa siitä, että talvipakkasillakin luonto liikkuu. Meidän pihassa liikkuu pupujen lisäksi näköjään kenguruita... Jalan koosta päätellen...
Täytyy kyllä sanoa, että ihmeellistä tuo auringon voima kyllä on. Nämä helmikuun viimeiset viikot ovat olleet vähän semmoisia, että mieli on kaikesta valosta huolimatta ollut vähän alamaissa sairastelun takia, mutta nyt kun olo on reippaasti kohentunut jo niin aurinko ja LÄMPÖ alkaa herättelemään meikäläistäkin kevään odotukseen.
         Hymykin on löytynyt taas suupieliin ja silmiin semmoinen tuike, että eiköhän tämä taas tästä ♥ On taas kerran huomattu se, ettei kukaan muu sitä omaa elämää laita järjestykseen jos ei itse sitä tee. Toivottavasti vain saisin muutaman viikon sisällä tiedon tulevista töistä niin pääsisi siitä stressin aiheesta irti! Se hyvä puoli sairastelussa ja nuhassa on ollut, ettei ainakaan työt ole pyörineet mielessä kun aivoihin ei ole mitään muuta mahtunut kuin räkää!


Tänään siivosin jo viikonloppua varten ja pesin vähän pyykkiä. Ei aina kaikki jää sitten perjantaille kun voisi jo ottaa vähän rennommin kun Miehenmurrikkakin pääsee aikaisemmin työmaalta. Miehellä onkin vain enää perjantai töitä ja sitten se alkaa - kahden ja puolen viikon ansaittu loma! ♥
        On sitä odotettu.
         Jopa minä, vaikka se Miehen loma onkin.
        On van ollut vähän nurjaa katseltavaa se rääkki, mitä niiden työmaalla on tänä(kin) talvena ollut, kun miehiä on vähän ja töitä aina vain enemmän. Nyt kuitenkin aion omalta osaltani kahden ja puolen viikon aikana kääntää kaikki ajatukset pois työmaalta enkä aloita ainuttakaan keskustelua koko aikana siitä firmasta!
          Täydellinen nollausloma, jahuu!

Minulla on kyljyksiä uunissa ja perunat kiehumassa ja tupa lämmin ♥ Onko parempaa tapaa aloittaa torstain iltapäivä ja alkuilta ♥
       Ja aurinko paistaa korkealta ja pitkään. Ihanaa kun päiväkin on niin paljon pidentynyt että näkee vielä kuudeltakin ulos!
       Tästä on hyvä jatkaa, maaliskuu ♥
        Tervetuloa ja pidä aurinko korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti