30. maaliskuuta 2018

Luonnon helmassa ruokailemassa ♥

Tänään ajateltiin juhlistaa Pitkäperjantaita vähän poikkeavalla tavalla kuin normaalisti.
         Lähdettiin rannalle piknikille ja mukana repussa oli uunissa esipaistetut uuniperunat, pari pakettia makkaraa ja savukalaa ♥ Rannassa laitettiin nuotio tulille ja kiepsautettiin herkut lämpenemään.
Kyllä ulkona ruoka maistuu ihan erilaiselta ja ihan eri tavalla. Syötiin molemmat itsemme ihan ähkyn partaalle samalla kuin aurinko paistoi lumiselle jäälle eikä tuullut yhtään. Harvinaista sille rannalle. Oli ihan mahdottoman kaunis päivä ja lämmin heti kun päästiin auringon säteiden alle.
      Kevät, tule jo!
Tulin vaan kotisilla ajatelleeksi kun oltiin saatu tavarat purettua, ulkosauna lämmite ja köllöteltiin vatsat pinkeinä, että tällaisesta minä pidän. En nauti enkä kaipaa mitään hienoja lounaita tai juhlia jossain upeassa ravintolassa tai hurjaa ystävä/sukulaisjoukkoa ympärille juhlimaan. Ihan vaan makkaraa, perunaa ja savukalaa luonnon keskellä ja minun onneni on täysi ♥
      Onneksi Miehenmuru on samaa tekoa ♥
      Nautittiin jäällä kävelystä ja mahtavasta kenttälounaasta ja kohta päässään lämmittelemään ulkosaunan hehkuvaan lämpöön. Voiko parempaa lomailua ollakaan!?
      Ei voi! ♥

Meidän gourmee-ateria vain kahdelle. Miehenmuru sanoi, että vain kynttilät puuttuivat "pöydästä", mutta toisaalta nuotio sai ottaa kynttilöiden roolin meidän pääsiäisen romanttisella aterialla. Vai minä, Miehenmuru ja luonto ♥ Ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti