20. elokuuta 2015

Viikon lämpöisin päivä - tähän mennessä!

+26 astetta.
Ja poutasää jatkaa oloaan. Hurraa!
         Koomillisinta on, että aamulla pitää pukeutua kuin hylkeen metsästykseen pohjoisnavalla ja kotiin tullessa voisi liittyä hawajilaiseen heimoon vaatteiden osalta! Tänäänkin elohopea kipusi hellerajoille ja vietin päiväni ulkona täysin.
          Töissä oli mukava päivä, kun ajettiin ruohoa ja saatiin oikein luvan kanssa ajella semmoistenkin hautojen edustat siisteiksi, jotka eivät meidän hoidossa ole. Tuli niin siistiä, että ei olis millään malttanut lopettaa sittenkään, kun haudat jo loppuivat! Ruohokin oli jo vähän kellastunutta, joten ruohonajo ei ollut enää semmoinen rääkki kuin alkukesästä. Ihanaa!
           Annin kanssa puhuttiin justiinsa tänään, että on tämä mainio työ. Saa nauttia KOKO PÄIVÄN näistä ihanista ilmoista ja saadaan tästä vielä rahaa! Kukaan ei tosin kadehdi meitä sitten kun vettä tulee kuin Esterin essusta... Mutta nämä kelit! Ai ai!
Kotona en tehnyt mitään.
          Eilen tuli ajettua nurmikin, joten alkaa viikon pihahommat olla pulkassa... tai siis hanskassa. Saa huomenna sitten töiden jälkeen heittää oikeesti vapaalle. Jes! Ja vapaa viikonloppukin vielä ja tämmöiset kelit. Hemmotellaan!
         Eilisellä työmatkalla näin kolme hirveä. Jolkottelivat tien yli kaurapeltoon. Harmitti kun ei ollu kameraa mukana, olisi tullut Vuoden Luontokuva! Kohtahan se taas alkaa... se niiden juoksentelu, kun alkavat metsästäjät juoksemaan perässä. Reppanat...
Yritin ottaa helteisiä kuvia, mutta ei kuvat kerro lämmöstä mitään! Olen saanut rusketustakin jo siihen malliin, että näyttää olkapäät ulkotyöläisen olkapäiltä. Jahuu! Tänään lähti naapurin pellolta nuo lehmännaperotkin, kun söivät pellon tyhjäksi niin pääsivät uusille laitumille. Toivottavasti kärpäset menivät samaa tietä...
           Remontti etenee. Johonkin suuntaan.
           Tänään valoivat uunin viereen tukisementtejä, ettei leivinuuni isän mukaan "valahda lattialle"... Jokin remonttitermi varmastikin... Huomenna pitäisi saada sitten lattiaa jo vähän ylöspäin tehdyksi. Vihdoin viimein.
Kävin iltasella hellejuoksulla. Juoksin vähän lyhyemmin ja hitaammin, mutta mukavaa se oli silti ja loppumatkasta vauhtikin parani. Piti vaan muistaa juoda nyt tarpeeksi. Aurinko porotti niskaan ja jalkoihin, mutta ei nuo kintut vielä kovin ruskeat ole. Tuossa muuten kun istuin niin sattui ruoho olemaan jo niin kuivaa, että pisteli. Auz!
         Iltasella lilluin järvessä. Ihanan viileää ja uintikelpoista yhtä aikaa! Viikonloppuna aion mennä kyllä yöuinnille ja katsoa tuntuuko se lämpöisemmältä kun ilma on kylmempää... hehee.
Nyt pitäisi painua pehkuihin, että jaksaa vielä huomenna nousta. Onneksi on perjantai...
           Hellepäivän yötä, mussukat!

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
108. juoksupäivä (37 vko)
- 5.4 km uimarantalenkki (35min)
- juoksu tuntui hyvältä, vaikka vähän on ollut taas oikea polvi kiusana.. vihloo polvilumpion päältä ja kai siinä joku jänne on taas kiristynyt kun en ole kunnolla itseäni huoltanut. Juoksussa ei haitannut.
- asentoa haen edelleen, koko juoksun
- hengitys toimii moitteettomasti
- ilma oli ihana! Aurinkoinen, lämmin ja tuuleton, +24 MAHTAVAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti