5. elokuuta 2015

Lämpöistä, lämpöistä...

Mittari näytti tänä aamuna +6 !!!
        Ei ole sanoja kuvaamaan tuota lukemaan ja eletään nyt vielä aikamoisen kohtuullista kesäkuukautta!
        Sankka sumu teki aamusta vielä syksyisemmän tuntuisen... apua!
Tänään oli taas semmoinen päivä, että istuin ruohonleikkurin päällä koko päivän: ensin töissä ja sitten kotona. Kyllä tuntuu jaloissa tämmöinen istuminen jo. Onneksi molemmissa sain nurmen ajetuksi - noh, töissä jäi pienet läntit perjantaille, kun huomiseksi on luvattu sadetta.
         Ruohonajopäivät sujuvat aina kamalan nopeasti, mutta tänään meitä kävi tervehtimässä Eppukin, joten päivä tuntui erikoisen hyvältä. Huomasin vaan kun istuttiin ruokatauolla, että kyllä työmaalta jotain puuttuu kun ei ole Eppua kulmassa höpöttelemässä. Minäkin olin ihan erilainen kun Eppu oli läsnä... jotenkin kevyempi... (huonosti kuvailtu tunne, mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan..?)
Ihana päivä auringon puoleen taas. Paistoi iltapäivästä jo todella lämpöisesti ja kotona kun ajelin nurmen niin nautiskelin oikein kunnolla aurinkoisista plantaasini kulmista. Toivottavasti nämä kestävät ja kestävät!
          Uimassa kävin iltasella ja nyt pulikoin jo melko kauan. Ei vesi ollut kovin paljoa lämmennyt (enkä ihmettele noin kylmien öiden takia) mutta pinnasta vähän oli kuitenkin siedettävämpää. Piti vain uida pinnan tuntumassa eikä laskea jalkoja pohjaan...
          Iltalenkillä minut yllätti kylänmies autollaan. Tepastelin ruutuisissa pyjaman housuissa ja vihreässä villapaidassa kylänraittia, kun miekkonen tuli autolla takaani ja ohitti morjestaen. Hymyilytti. Minulta ei voi maine enää mennä, joten kai tässä sitten kunnia kasvoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti