24. heinäkuuta 2019

Helleviikko: lomapäiville lompsis! ♥

Tällaiselta näyttää iltainen kasvimaa, jonka sain juuri kasteltua ♥ Huomenna pitää ottaa parempia kuvia, nyt ei oikein enää valo riittänyt kunnon kuviin.
     Töissä oltiin ihan vaan nelistään, negatiivinen energia oli vapaapäivällä ja heti oli päivä parempi. Naurettiin kahvitauolla vatsat kippurassa, jokaiseen hetkeen riitti tekemistä ja tunnelma oli hyvä ja mukava. Tämmöisiä päiviä toivoisi olevan jokaisen työpäivän.
      Kotiin kun pääsin alkoi kymmenen päivän työputki näyttämään oireitaan. Sain syötyä ja ei tarvinnut kuin mennä hetkeksi huilaamaan niin uni tuli. Suorastaan vyöryi päälle. Oli tänään jo todella väsy työmaallakin, mutta kotiin asti jaksoi kroppa kannatella ennen kuin väsymys iski todella päälle.
      Noh, nyt sitten on kaksi päivää lomaa ja aion kyllä todella nauttia sekä lomasta että helteistä ♥
Iltasella kävin uimassa, sillä juokseminen olisi yhtä tyhjän kanssa kun keho on näin väsyksissä, mitä se nyt oli. En ole oikein koskaan juossut aamusta, joten huomenna voisi kokeilla miltä se semmoinen juoksulenkki tuntuu ennen iltapäivän helteitä.
      Rannassa oli tänään vähän sekalaista joukkoa. Toisaalta nautin syysuinneista juuri sen takia, että saan olla poukamassani ihan rauhassa. Helle tuo mukanaan aina näitä lieveilmiöitä ihmisten muodossa... Onneksi nainen, joka oli tullut koiransa kanssa rantaan lähti heti kun minä siihen tulin. Ajattelin, että jos se olisi siihen oikein asettunut, niin olisi voinut kutsua sen talkoisiin siivoamaan rantaa!
       Uin varmaan puoli tuntia ♥ Oli ihanaa vaan olla ja köllötellä vedessä, se kun vielä ainakin hetken on ihanan viileää... Ihan parasta kesässä! Huomenna pitää varmaan juoksulenkin jälkeen käydä uimassa niin hyödynnetään lomapäivä senkin osalta!

Tänään kehuin työkaverini hymyä. Tyttö meni ihan hämilleen ja jotenkin syvällä sielussa ailahti lämpimästi. Tuollainenko sitä on kaksikymppisenä? Tuolla tavallako sitä otti kohteliaisuudet vastaan, vähän arkaillen ja epävarmana? Kun tyttö sanoi, ettei kukaan koskaan ole mitään tuollaista sanonut, tuli samalla kertaa surullinen ja hyvä mieli. Surullinen siksi, että kukaan ei ole koskaan hänelle ääneen sanonut asiaa, jonka varmasti monikin on huomannut ja hyvä mieli siksi, että aukaisin suuni. Sillä tytön hymy on oikeasti valloittava. Hän on kovin totinen muuten, mutta hymyillessään koko olemus muuttuu. Sanoinkin, että kaunis hymy on mahtava ase maailmassa, käytä sitä ♥
        Tulinpa taas vaan ajatelleeksi sitä, että toisia pitäisi vähän enenmmän huomioida kehuilla ja kohteliaisuuksilla. En tarkoita mitään jatkuvaa pommitusta siitä miten komeat vaatteet on tai säihkyvät silmät, mutta semmoisia pikkuisia huomioita toisesta. Hyviä huomioita. Sellaisia, joita muistaa hymyillen, kun sattuu silmäilemään kehuttuja pohkeita tai kauniita silmiä. Ne kantavat pitkälle, pienet sanat ja huomiot.
         Miehenmurri muistaa sanoa minulle aika usein ihania asioita minusta ja minäkin yritän muistaa sanoa ihania asioita hänestä. Minusta on tärkeää, että ei pelkästään ajattele, että toinen on ihana tai suloisen näköinen tai voi kun kiva kun se teki aamiaisleivät valmiiksi. Suu auki ja sanomaan ääneen! Toinen ei lue ajatuksia, ei edes niitä hyviä juttuja, joten ne pitää sanoa ääneen!
         Tänä kesänä olen taas huomannut sen miten nopeasti negatiivinen energia valtaa tilaa. Vähän kuin pimeys joka levittäytyy laajemmalle ja laajemmalle. Olen mennyt siihen mukaan ihan liikaa ja kadottanut itsestäni sen hyvän puolen, pehmeän ja lämpimän ja nauravaisen minän, joka minä oikeasti olen. Aion saada sen takaisin ennen kuin tämä pimeys nielaisee minut kokonaan.
On ihana tietää, että huomenna minua ei herätä kello tai töihin meno. Huomenna minut herättää aamuaurinko ja levollisuus ja rauha ♥
      Tiedättekö miten onnellinen minä olen juuri nyt ja tällä hetkellä.
      Niin onnellinen että pelottaa ♥

P.S. Tänään oli koko päivä pilvistä, mutta silti mittari nousi +25. Oikein hirvitti, mitä lukemat olisi olleet jos aurinko olisi saanut kurkisteltua pilviverhon läpi... Kyllä helle on mukava asia! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti