17. toukokuuta 2019

Energinen metsuri ja onnellinen hetki ♥

Kaunis ja lämmin kesäkeli jatkui tänäänkin ♥
        Metsässä lämmön huomasi heti, kun nappasi sahan käteen. Hikisiä paitoja tuli tänään kaksi kulutettua ja loppupäivä menikin nestepainoa korjaten. Tänään ei kuitenkaan ollut tietoakaan itkemisestä tai vollottavasta metsurista. Energiatasot olivat ihan toista luokkaa kuin eilen ja rungotkin kulkivat niin hyvin kuin tonnin painoiset rungot minun käsissäni kulkivat.
         Katsoin aamulla tekniikkavideon puiden karsinnasta ihan ammattimetsurin opastuksella ja voila! Kyllä meni ihan toisella tavalla tänään tuo sahailu, kun oli tekniikka oikeanlainen. Tämäkin on näemmä tekniikkalaji! Mitä suuremmassa määrin kun roikotat viisi kiloista sahaa koko ajan mukana!
Yllättävän paksuja ne tyvet kuitenkin ovat, vaikka latva ei kovin paksu olisikaan. Niiden kanssa on ehkä se suurin homma, että ne saa kasoille. Muutenhan tuota sahailua voisi tehdäkin, mutta kasaaminen vie aikaa ja voimia ihan hurjasti! Isä sanoi illalla, kun kyseli metsätöiden kulusta että "semmosta se on!". Justiinsa... Semmostahan se on. Olen ajatellut, etten sano mitään minkä voisi ottaa valituksena, en ainakaan niiden kuullen. Valitan sitten vaikka yksikseni.
 Iltapäivästä kun olin heittänyt toisen metsäkeikkani, tulin kotiin syömään ja siivoamaan. En olisi mitenkään jaksanut enää imuriin tarttua, mutta jos en tänään olisi siivonnut, olisi pitänyt kuluttaa mahtava viikonloppu siihen puuhaan! Ei kiitoksia! Joten ruuan jälkeen otin imurin ja siivosin ja sitten kävin laittamassa saunan lämmite.
       Aivan mahtavaa oli taas kulkea keskellä vihreää paratiisia, missä linnut lauloivat ja taivaalla lipui muutama hassu valkea pilvi. Kaikki oli rauhallista, kesäisen hiljaista (lintujen laulua ei voi meluksi sanoa) ja lämmintä ♥
Kävin uimassakin.
        Ranta oli suhteellisen puhdas, mutta kaislan korsia siihen oli vähän jäänyt, ne käyn vielä jossain vaiheessa hakemassa pois niin ranta pysyy siistinä. Tänä iltana rannan tuntumassa oli vähän siitepölyä, muttei kuitenkaan semmoisena mattona kuin joskus - ei ainakaan vielä.
        Vähän arastellen astuin veteen, mutta oikein hämmästyin kun vesi ollutkaan niin kylmää, että olisin kiljahdellen tullut pois. Uin, moneen kertaan pulahdin siniseen syliin ja uin - ihan oikeasti jo! ♥ Ihanaa! Tästä lähtien käy JOKA ILTA uimassa!
         Kun myöhemmin istuin saunassa, ajattelin että ensimmäistä kertaa tänä keväänä olo oli onnellinen. Tämä kevät ei mennyt ihan niin kuin olin ajatellut ja mieli on ollut aikamoisessa tornadossa koko ajan. Tänään, metsätöiden, hyvän ruuan, uintiretken ja saunan jälkeen, olo oli onnellinen ja tyyni. Mieli oli hyvä ja rauhallinen eikä mikään puristanut rinnasta, ei huolet eikä murheet ♥
          Tästä sen oikeasti huomaa. Ihminen tarvitsee omalle olemassa ololleen tarkoituksen/työn, hyvää ravintoa ja liikuntaa ja palautumista ♥ Siinä se. Onni ja ilo ♥
P.S. Tänään olisi ollut juoksupäivä, mutta näinä kahtena päivänä on ollut aerobista harrastusta ollut ihan kylliksi joten tänään en jaksanut enää lenkille lähteä. Kuuntelin kehoa ja keho sanoi, että armoa!

P.P.S. Näin tänään jo kaksi pääskystä kisailemassa, kohta on sitten enemmän... ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti