9. toukokuuta 2019

Ilma +14, vesi +5

On tuo aurinko ihmeellinen ♥
      Heti kun vähän paistaa niin mieli paranee ja kaikki ongelmat tai murheet tuntuvat hetken aikaa vähän pienemmiltä ja vähäpätöisimmiltä. Eihän tuo vielä hellettä nostanut tänäänkään, mutta oli jo miellyttävä puuhastella pihamaalla.
       Tätä lisää!
       Otin tänään siemenperunat itämään.
       Vähän myöhässä ollaan idätyksen kanssa, vaikka maahan ei ollutkaan mitään asiaa niitä vielä laittaa, mutta jos ehtisivät jonkinmoiset idut kehittää ensi viikoksi niin saisi senkin alkuun. Kasvimaan ♥
       Voi ihan odotan koko touhua taas!
Saan tänä kesänä hullun maineen varmasti monestakin eri syystä, mutta tänään sen sain kun trimmailin pihamaata. Nurmi on juuri ja juuri kasvanut eikä virallista trimmattavaa ollut kuin muutamassa kohtaa, mutta kunhan kokeilin konetta. Hyvin toimi talven jälkeen ja voi miten painava se olikaan! Sitä jotenkin unohtaa talven aikana, hih! ♥
       Aamusta meni hetki taas siihen, että sain torpan sen näköiseksi että täällä asuu ihmisiä eikä mitään peikkoja. Siivosin ja siistin tuvan kesä kuntoon ja oikein sielua lämmitti, kun aurinko paistoi puhtaaseen tupaan ja loi ihania valoleikkejä vaaleisiin pintoihin. Kyllä on kaunis talo!
Tällainen päivä pitää käyttää hyvin hyväksi, siis ulkohommissa, kun milloin tahansa voi taas ryhtyä satamaan niin ettei loppua näy! Sen verran kuitenkin vinkkaan teille, jotka huumaantuvat pihahommista samalla tavalla, että napsikaan tasaisesti välipaloja touhujenne keskellä. Se pitää verensokerin kohillaan eikä väsähdys tule yllättäen, vaikka tekisi vähän pitempääkin päivää. Tämä vinkki oli ilmainen, terveisin ravintovalmentaja.
Kävin eilen uimassa.
      Tai ehkä uiminen on vähän liioittelua, kun kyse on kuitenkin sellaisesta räpiköinnistä. Kävin vedessä kuitenkin, lenkin jälkeen. Otettiin Miehenmurrikan kanssa mittari mukaan ja se oli kyllä virhe.
       Se näytti +5 astetta...
       Arvatkaapa vaan miten kylmältä se sitten tuntui kun pohkeet tulessa rämmin pulahdukseni jälkeen rantaan. Oikein pakotti! Mietin, että taisin viime syksynä uida +9 asteisessa vedessä, mutta silloin oli pitkä kesä ja pitkä syksy uimista takana. Nyt tuo lämpötila tuntui ihan järkyttävän kylmältä, mutta ihmeen nopeasti kroppa toipui kamaluudesta (eli ihanuudesta ♥)
      Lämpene vesi, lämpene, niin päästäisiin kunnolla polskimaan ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
keskiviikko 7.5.2019
586. juoksupäivä (214 vko)
- 3543.2 km
- 4.8 km uimaranta+metsäpolut (31 min)
- ei oikein ollut poweria lähteä lenkille, mutta sitten kuitenkin juoksu sujui ihan hyvin
- jalat vähän oikuttelivat juoksun JÄLKEEN, jäänyt lihahuolto vähälle niin alkavat lihakset protestoida, muuten kintut toimivat hyvin
- hengitys ok
- askellus aina vaan parempi
- pito keskivartalossa ja lantiossa paranee
- +13, aurinkoinen keli, mutta vähän kylmä tuuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti