16. toukokuuta 2019

Kukkapenkki, kukkapenkki, kukkapenkki... kuka näitä meidän pihalle oikein on tehnyt!?!

Tein eilen vähän kukkapenkki-hommia, kun jäi edelliseltä päivältä vähän kesken. Kaavin pensas-kukkapenkistä katteen pois kun ei se auttanut yhtään. Kivikossa on niin vahva tuo rikkaruohomatto, ettei sille pärjää mikään!
Eilen sitten napsin katteet pois ja tein vähän paremman reunan kukkapenkin ja kivikon väliin... Ainakin omaan silmään siitä tuli hyvä, vaikka lisääkin jälleen työtä kuopsuttelun puoleen, mutta enemmän taisi työtä teettää huono kate!
      Niin ja nyt siihen mahtuisi pensaita muutama lisää... Jos nuo edellisetkään ovat hengissä..
Toinen kivikko, jonka perkasin, oli sitten saunan kivikko. Oikeastaan tämä kivikko oli alun perin äidin kivikko, mutta jotenkin sen hoito on vain lujahtanut minun hyppysiini. Mahtava kivikko, ei juurikaan rikkakasveja, horsmia tai muutakaan kamaa kuten edellisessä!
        Tänä kesänä ajattelin, että voisin tehdä yhden multa-alueen tuonne kivikon päälle ja saisin sinnekin vähän kukkia, mutta katsotaan nyt valjastanko jälleen itseni suurempii ponnistuksiin, kuin mitä olisi järkevää...

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
keskiviikko 15.5.2019
589. juoksupäivä (215 vko)
- 3556.1 km
- 5.5 km metsäpolkuja (39 min)
- ihan hyvin meni aluksi ja tuntui, että tässähän ollaan taas juoksufiiliksessä, sitten loppumatkasta tuli totaalinen väsähdys. Ihan täysi väsy! Taitaa olla kierron loppupuolella jotain tekemistä...
- askellus alkaa olla suht hyvää jo, vaikka joskus huomaan, että väsyneenä yritän aina palata vanhaan
- ryhti ja lantion asento on parempi koko ajan
- pakaroita käytän nykyään jo koko ajan
- +13, aurinkoinen, ihana keli, tuntui todellakin irralliselta kun sai juosta pitkin metsiä ja käki kukkui ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti