22. heinäkuuta 2018

Loma lopuillaan, helle ei ♥

Nyt on nautitti neljästä lomapäivästä kuin se olisi neljä viikkoa!
      Miehenmurrikalla neljäviikkoinen kesäloma loppuu huomenna ja minulla taas tämä mukava neljän päivän loma tulee myös päätökseen, mutta minulla työelämään tipahtaminen ei ole niin suuri kuin Miehellä.
      Neljään päivään on kuitenkin mahtunut paljon rentoutumista ja lomaa ♥
      Lauantaiksi ja vähän täksikin päiväksi luvattu sade jäi kyllä aika pieneksi. Mittari näytti 10ml kun oli luvattu oikeita monsuunisateita! Onneksi satoi nyt edes sen verran, että vähän maa kostui. Lauantai-iltana kosteus nousi sumuna ilmaan.
      Kirjaimellisesti.

Joka kesä pitää AINAKIN yhden kerran käydä yöuinnilla niin myöhään kuin vain suinkin jaksaa. Meillä se myöhäisin ajankohta oli vähän yli 11. Molemmilla oli uni mielessä, mutta mentiin nyt kuitenkin, kun oli siitä kerran puhuttu. Veden pinta oli tyyni. Ilma ja vesi varmaan yhtä lämpimiä.
        Ja tunnelma kuin sadusta ♥
        Hiljaista ja kaunista ♥
Tänään taas elohopea pomppasi lähelle +30 ja käytiin vähän rannan tuulia haistelemassa. Oli siellä jokunen muukin ajatellut samoin, mutta onneksi tilaa oli olla ihan omineenkin, ihan kahdestaan ♥

Tänä kesänä olen huomannut, mikä valtava vaikutus stressillä on jaksamiseen ja ihan normaaliin hyvinvointiin - kaiken suhteen. Tänä kesänä minulla on ollut ihan toisella tavalla vapaata, mutta myös töitä. Esimerkiksi nämä tämmöiset vapaat ovat olleet aivan mahtavia!
       Ja tämmöisillä keleillä vielä.
        Näitä helteitä on luvattu vielä ainakin viikko ♥
        Ihanaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti