9. toukokuuta 2018

Pääskyset tulivat ♥

Pääskyset tulivat ♥
      Nyt se on sitten kesä oikein oikeasti! Käveltiin tänä iltana Miehenmurrikan kanssa saunalta talolle päin kun kaksi pääskystä istui puhelinlangalla ja hengähtivät. Oli ollut varmasti muutama kilometri lennettävää ennen kuin olivat taas meidän pihassa ♥ Hyvä kun tulivat, oli ollut jo ikävä!
      Nyt on tällä viikolla kyllä lelluttu sellaisessa lämpöaallossa, että tästä tippuminen käy raskaaksi ja vaikeaksi. Pihalla on saanut melkein vetää jo lyhyet lahkeet ja lyhyet hihat mukana ja joka paikka alkaa vihertää - jopa ihanat koivut!
       Rakastan koivujen vaaleaa vihreyttä, joka on ihan ovella muutaman päivän sisällä ♥ Silloin ne ovat mielestäni kauneimmillaan. Sitten kun vihreys syvenee ja tummuu, ne sujahtavat paremmin mäntyjen katveeseen, vaaleina ja hentoina ne oikein pomppaavat silmiin metsän laidasta!
       En yleensä ole allerginen keväällä oikein millekään, mutta tällä viikolla on nenän limakalvot olleet kyllä harvinaisen hankalan tuntuiset. Voi toki olla, että pölyisillä työpäivillä on osuutensa, mutta miten vain, niin pientä nuhaa täällä päässä... vähän kuin kevään kunniaksi.
Työviikko, tämmöinen vajaa ja pehmoinen lasku työelämää, on nyt puolessa välissä ja ollaan oikeastaan haravoitu tai korjattu äärettömän kuivia lehtikasoja hautausmaalta. Selvää, helppoa hommaa, missä ei kamalasti tarvitse ajatella sen suurempia. Henna on mukava ja nauravainen luonnonlapsi ja hänen kanssaan on äärettömän helppo tehdä töitä. Tekee omankin olon helpommaksi kun toinen on niin kiva!
      Muuten olen kyllä nauttinut erityisesti siitä, ettei työmaalla tarvitse jännittää mitään sanomisia tai riitoja tai muutakaan. On saanut taas palata siihen, mitä joskus tämä työ minulle oli - iloista puutarhatyötä, joka antaa muutakin kuin rahaa tilipäivänä!
      Kolmen päivän jälkeen voi sanoa, että tein todellakin oikean päätöksen kun lähdin ja tulin tänne. Se, jäänkö tai saanko töitä pidemmäksi, on sen ajan murhe. Nyt ajattelen ja nautin siitä, että työssä on taas jotain ideaa ja iloa!
      Aki kävi tänään kaivamassa kaksi hautaa ja huomasin jälleen, että jos tulee jonkun ihmisen kanssa toimeen, niin sitten tulee. Se on yhtä selittämätöntä kuin se, ettei jonkun kanssa vain kemiat kohtaa. Akin kanssa meillä on aina ollut hyvä energia meidän välillä eikä se ollut kyllä hiipunut mihinkään, vaikka aikaa on vierähtänyt edellisestä tapaamisesta tovi. Meillä on ikäeroa varmaan 40 vuotta, mutta Aki oli ensimmäinen ihminen, joka luotti minuun jo ennen kuin itse luotin itseeni. Antoi mahdollisuuden silloin kun muut eivät enkä ikinä unohda sitä!
Huominen helatorstai ja vapaapäivä tulee kuitenkin ihan tarpeeseen, hyvin alkaneesta työkesästä huolimatta. Uni on ollut vähän haperoa ja väsymistä on havaittavissa... Miehenmurrikka sanoi samaa. Kevätkiireet vievät vähän mehuja, meiltä molemmilta. Eli huomenna tehdään kivoja juttuja ja nautitaan älyttömästä lämpötilasta! Jee!
     Etelä-Eurooppa värjöttelee, me paistatellaan auringossa ♥
     Ihan oikea järjestys!
     Olen onnellinen nainen juuri nyt. Saunanpuhdas, sopivasti väsynyt, Miehenmurrikka tuvan puolella ja kesä aluillaan ♥ Voiko elämässä oikeastaan paremmin ollakaan!
      Nautitaan nyt ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti