17. toukokuuta 2018

Kesätukka ja kirjahyllyyn täytettä

Alkoi jo viikko väsyttämään tänään. Hennakin oli hiljaisempi kuin alkuviikosta ja myönsikin, että perjantaita kohden alkaa tassu painamaan. Ehkä tämä väsymys on vielä sitä tottumista työarkeen, mutta kyllä tämänviikkoinen helle on vienyt osaltaan puhtia pois.
       Tuli tänään oikein hyvä mieli kun kukitettiin sankarihautausmaa kauniiksi viikonloppua varten. Sodan kokeneen sukupolven hyväksi tekee töitä koko sydämestään! Nytkin hautausmaasta tuli kaunis ja jotenkin arvokkaan näköinen. Nappasin kuviakin Leenan puhelimella, kun omia ei saada/tarvitse pitää mukana, mutta en muistanut pyytää Leenaa lähettämään niitä minulle... Ensi viikolla sitten.
        Töissä saatiin kukkapesät tehtyä, vaikka välillä pompattiinkin sankaritöissä. Tähän mennessä hoitoon tulevat haudat ovat siis kukkia vailla. Hyvä homma!
Pikkusydän alkaa olemaan jo näin komea! ♥
Töiden jälkeen piti ajaa huristella kaupunkiin kampaajalle. Anna-kampaajani oli jo ihmetellytkin, että missä minä viivyn ja sanoi, kun maksoin, että tule nyt seuraavan kerran pikkaisen aikaisemmin.. Hiukset olivat kuin tarhapöllöllä, joten Annalla oli ihan tarpeeksi töitä, että sai hiukseni aisoihin.
         Nyt hiukset ovat lyhyet, sporttiset ja kesäiset ♥ Niissä on kesää, hiekkarantaa ja hellettä ♥
         Iltasella värjäilin vielä kulmat niin kokonaisuus oli valmis. Olen valmis helteiseen ja lämpimän aurinkoiseen kesään!
        Kävin uimassa, kun pääsin kotiin ja ehdin laittaa jotain suuhuni. Vesi oli kylmää, sellaista kuten keväällä normaalisti on! Teki kuitenkin ihan hyvää vähän viilentyä. Ilta muuten jäi todella lyhyeksi, kun kotona olin vasta puolen 7 maissa. Kävin saunassa ja rentouduin ♥
       Onneksi huomenna on jo perjantai...
Piipahdin tänään kirjakaupassa ja käteen tarttui kaksi kirjaa. Yllätys yllätys!
      Olen lukenut näistä pelkkiä hyviä kommentteja ja ajattelin laajentaa tietämystäni edelleen ruokavalion ja rentoutumisen saralta.
      Toinen kirjoista on Tunne nälkä - Patrik Borg. Kirja on oiva opus ravitsemuksen merkitykseen ja sen vaikutuksiin elämään. Kehuttu kovasti monella ravintoammattilaisten sivuilla ja muidenkin lukijoiden parissa. Odotan siis innolla, mitä itse saan kirjasta irti.
Toinen on Terveys metsä - tunnista ja koe elvyttävä luonto (Marko Leppänen, Adele Pajunen). Olen aina tiennyt luonnon voiman rentoutumisen, palautumisen ja stressiä laskevana elementtinä. Nyt onkin ihana lukea, mitä kaikkea uutta voin oppia luonnon antamasta energiasta.
Nyt ei sitten tarvitse muuta kuin järjestää aikaa lukemiselle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti