6. syyskuuta 2019

Kurkkua säilöön

En oikein tiedä miten aloittaisin tämän postauksen. Kaikki ajatukset ovat jotenkin muussina aivoissa. Ehkä tämä on sitä kuuluisaa aivosumua, jota ilmenee kun on oikein väsynyt. Altistan itseni muistisairauksille, puhumattakaan muista vakavista sairauksista... Eli unille pitäisi päästä, mutta kirjoitan nyt kuitenkin tämän minkä aloitin.
Tänään tehtiin työni tuotoksia purkkeihin. Uhkailut auttoivat kurkkumaata ja sieltä on ruvennut tulemaan kurkkuja sen verran, että tänään saatiin neljä purkkia suolakurkkuja tehtyä. Hurraa! Ja toivottavasti sieltä vielä muutaman ämpärin verran tulisi ennen kuin yöpakkaset vievät lopun sadosta... Muutenkin minun pitäisi tehdä kasvimaalle sellainen syyssiivous, että se olisi kivempi katsella. Mutta miten tässä jaksaa enää omalla pihalla touhuta kun on täysin loppuun ja tyhjiinpuristettu työmaan töistä! Kolme viikkoa ja yksi päivä. Jokohan löytyisi sen kokoinen aamukampa, että saisi aloittaa nyppimisen?!
Tämä kesä on vienyt minulta (jälleen) juoksusta powereita.
        Tänään kävin lenkillä, kun keskiviikkona piti jättää väliin. Kantapää kipeytyi töissä mäenrinteessä trimmaamisesta ja liian pienistä saappaista ja sain oikeasti käyttää kaikki trigger piste-stimulaatiot, että sain sen kuntoon. Tänään se oli kuitenkin taas kunnossa, mutta ei juoksu oikein muuten kulkenut...
        Ei vain riitä jaksaminen.
       Olenkin antanut itselleni sen verran armoa, etten edes yritä mitään ultra matkaa juosta, kun olo on sellainen että ei vain kulje tassu. Juoksen pienempiä matkoja, olen itselleni reilu ja armollinen, nautin nyt vähästä ennen kuin taas jaksan enemmän. On kuitenkin ihanaa käydä lenkillä. Vaikka sitten niillä pienillä.
Syksyistä peltomaisemaa juoksulenkin varrelta ♥ Mahtavaa!
Uimassa olen puolestaan käynyt joka ilta.
       Nyt en ole vähään aikaan mitannut, mutta ei se ainakaan ole lämmennyt. Viileät yöt tekevät tehtävänsä, mutta silti nautin suunnattomasti. Jotenkin tuntuu, että kroppa ihan kaipaa sitä iltaista kylmä kylpyä... ♥ Nyt vaan näyttää siltä, että minulta katoaa järvi alta. Vedenpinta on laskenut huimaa vauhtia ja kohta saan kahlata varmaan vastarannalle ihan tuosta vain!
Rantaviivaa on paljastunut varmaan jo kohta kolmisen metriä siitä, mitä se kesän alussa oli. Minulla on kohta oikea beach ♥ Ja siistinäkin ranta on pysynyt jo monta kuukautta. Minulla on rannassa "panttivankikasa" eli kaislamuhjukasa, jota en ole siirtänyt mihinkään ja se on toiminut onnenkaluna siihen, ettei lisää muhjua ole rantaan tullut. En tiedä milloin uskallan korjata sen pois... varmaan ennen jäiden tuloa!

Huomenna on lauantai.
      Ensimmäinen OIKEA viikonloppu kahteen ja puoleen kuukauteen. Minulla on viikonlopun suntiotöiden takia ollut kaksi ja puoli kuukautta epämääräisiä viikonloppuja mutta NYT minulla on kaksi TÄYSIN vapaata viikonloppua, vain itselleni ja niille hommille, joita haluan tehdä. Tähän listaan kuuluu täksi viikonlopuksi LEPOALEPOALEPOA! ♥
       Fantastista ♥

P.S. Ajattelin tänään kun siistin sankarihautausmaan viittä miljoonaa kukkaa, että olen todella innoissani yrittäjyydestäni. Minussa on taas sitä innostusta, tekemisen iloa ja hullua itsensä haastamista kuin joskus muinoin tämän puutarhuri-homman kanssa. Tästä leikistä katosi into muutamia vuosia sitten ainakin mitä tulee palkkatyöhön... omassa pihassa puutarhuri-rakkaus vaan kukoistaa ja kasvaa, kun saa tehdä ihan omaksi iloksi.
     Mutta tämä yrittäjyys, kaikessa pelottavaisuudessaan, on minulle juuri sitä mitä tähän syksyyn tarvitsin! Kunhan vaan nyt selviäisin siitä kunnialla....


JUOKSUPÄIVÄKIRJA
perjantai 16.8.2019
617. juoksupäivä (226 vko)
- 3713.9 km
- 2.2 km uimaranta (15 min)
- ei oikein ollut powereita
- askel vähän painava, mutta menihän tuo lopulta
- lipsuttelureissu, ei mitenkään veri suussa tehty juoksu
- +16, poutainen ilta

maanantai 26.8.2019
618. juoksupäivä (227vko)
- 3716.1 km
- 2,2 km uimaranta (15min)
- ei oikein jaksanut muuta juosta tänään, mutta sekin vähäinen oli kivaa
- askel, rytmi ja ryhti - noh, kunhan nyt eteenpäin meni
- +20, aurinkoinen, poutainen ilta

keskiviikko 28.8.2019
619. juoksupäivä (227 vko)
- 3718.3 km
- 2.2 km uimaranta (15 min)
- ihan hyvä pyräys, vaikka yhtään enempää en jaksanutkaan
- välillä tuntui että kaatuminen sujuu jo ihan hyvin
- +18, poutainen, lämmihkö ilta

perjantai 30.8. 2019
620. juoksupäivä (227 vko)
- 3720. 5km
- 2.2 km uimaranta (15 min)
- ei oikein jaksanut juosta, ihme vaikka vapaata koko päivän
- askel, ryhti... hakemista
- +20, aurinkoinen ilta

maanantai 2.9.2019
621. juoksupäivä (228 vko)
- 3723.7 km
- 3.2 km risteys (24 min)
- väsyneet jalat heti lähdössä, ei nyt vaan ota juoksu kulkeakseen
- en jaksanut juosta koko matkaa, oli pakko heittää välillä kävelylle
- hengästytti vähäinenkin kuormitus ja puuskutin kuin veturi
- kävelin loppumatkan kun meni olo niin veteläksi
- +20, tuulinen, aurikoinen ilta

perjantai 6.9.2019
622. juoksupäivä (228vko)
- 3728.7 km
- 5km mini kylälenkki (30 min)
- suht hyvä juoksu, mutta ei sitä nyt oikein MINUN juoksuksi voi sanoa, paremminkin menee jopa silloin kun menee hyvin
- jalat suht ok, vähän tuntui painoa ja väsymystä
- olo muuten vähän väsy
- +16, tuulinen, vähän kolean lämmin keli, omituinen syyskeli..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti