10. elokuuta 2018

Positiivisin siivin syksyä kohti ♥

Alkaa näyttämään jo syysillalta. Pimeää, vaikka onkin vielä ainakin tämä yö suhteellisen lämmintä. Tämä päiväkin oli jälleen helteinen ja asteet kipusivat yli +30 asteen. Ei oikein taas jaksanut oikein mitään tehdä, kun pelkästään pihalla kävely teki hien pintaan.
         Työmaallakin oli onneksi kevyempi päivä. Päästiin vähän aikaisemmin kotiin ja viikonlopun viettoon ja minäkin sain siivottua aikoinani torpan jälleen viikonloppu kuntoon. On mukavampi aloittaa vapaat kun talo on siisti ja puhdas.

 Tänään tulin ajatelleeksi jälleen negatiivisen ja positiivisen ajattelun voimaa. Tänä kesänä olen tehnyt töitä erittäin negatiivisen ihmisen kanssa ja tuntuu, että hän on sitä ihan koko ajan, ei pelkästään silloin kun väsy iskee tai uupumus tulee. Tänäänkin juteltiin vaikka mistä, mutta ainuttakaan hyvää juttua ei asioista löytynyt - pikemminkin päinvastoin.
        Olen vähän pelännyt, että ajatusmalli on tarttuvaa, vaikka itse en katso olevani mitenkään negatiivisuuteen taipuvainen.
        Huomaan myös sen, millaisen energian semmoinen hyvin negatiivinen ihminen tuo porukkaan kun siihen ilmestyy. Maaret Kallio taisi kirjoittaa kirjassaan Inhimillisiä kohtaamisia siitä, mitä ihminen tuo mukanaan tullessaan huoneeseen. Tarkoittaen tätä samaa asiaa: minkälaisen tunnelman ihminen tuo mukanaan kun saapuu paikalle.
         Tänään, loppupäivästä seistiin isommalla porukalla juttelemassa ja huomasin, miten keskustelun sävy muuttui kun porukkaan ilmestyi eräs jonka mielestä vikaa oli ihan kaikessa. Yritin tahallani kääntää asioita paremmiksi, mutta uuvahdin kyllä sen pommituksen alla!
          Miten ihmeessä positiivisuudella saisi saman vaikutuksen?
          Miten sen saisi nousemaan muita ylemmäs ja painamaan negatiiviset puheet altavastaajan asemaan?
          Olen yrittänyt vaikka mitä, mutta tuntuu että olen ikuinen kakkonen.
Onneksi huomenna on vapaata.
         Saan nukkua pitkään ja ottaa rennosti kaksi päivää. Nyt aion oikeasti ottaa rennosti enkä tee mitään muuta kuin luen kirjaa, kenties neulon vähän tai katson pari hyvää leffaa ♥ niin ja käyn juoksemassa, mutta siitä ei pidetä!
         Tuntuu, että tarvitsen tämmöisen huilin tähän väliin taas. Olo on ollut kamalan uupunut tämän viikkoa ja alan oikeasti toivomaan vähän viileämpää keliäkin jo. Niin mukavaa kuin hellekelit olivatkin. Alan jo odottamaan vähän syksyä... Mukava tunnelmoida taas kynttilöillä, villasukilla ja villapaidoilla. Kävellä ruskaisessa pihassa ja tuntea pientä kylmyyttä jo poskilla ♥
         Tällaisen kesän jälkeen, syksy tuntuu vain mahtavalta ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti