11. elokuuta 2018

Laiskottelua ja lepoa ♥

Tänään oli puhtaasti jarrutuspäivä.
        Nukuin pitkään, oikein köllöttelin ja nautiskelin aamusta ilman, että olisi pitänyt sännätä yhtään mihinkään. Tuulinen, mutta lämmin päivä tämäkin. Taisi vaan tämä päivä olla nyt viimeinen hellepäivä tältä kesältä. Ihme kyllä, sekään ei haittaa yhtään. Harkitsen jo lyhtyjen kantamista nurkkiin ja tuikkujen ostamista varastoon. Alan olla valmis syksyyn. Pidin jopa iltasella villatakkia uinnin jälkeen päällä eikä ollut yhtään liikaa!
 Luin kirjaa, neuloin sukkaa ja kävelin pihamaalla kamera kaulalla. Vähän ruskeaksi on mennyt meidän pihamaan nurmikko ja värit alkavat muistuttamaan syksyä yhä enemmän.
     Laiskottelu teki todella hyvää ja aion jatkaa samaa rataa vielä huomisenkin ♥
     Jos mitä olen oppinut neljän vuoden juoksu-urasta niin kuuntelemaan kroppaa ihan toisella tavalla kuin ennen. Ehken vieläkään ihan kaikkea signaaleja täysin tajua, mutta koko ajan enemmän ymmärrän, mikä merkki meinaa mitäkin ja milloin keho tarvitsee lepoa ja milloin vähän jotain haasteita ja toimintaa!
      Ja olen siitä tavattoman innoissani. Kaikesta! Ravinnosta, liikunnasta, levosta ja hyvästä mielestä ♥ Taidan olla löytämässä oman alani ja asian mikä TODELLA kiinnostaa. Nyt vaan pitäisi saada homma siihen malliin, että sitä pystyisi hyödyntämään myös työnä. Pikku hiljaa, vähitellen.
Kävin tänään iltapäivästä juoksulenkillä, vaikka mittari kohisi +28 asteen tienoilla. Kieltämättä oli tuskainen ja tukala juoksu, mutta tulipa tehtyä. En yhtään ihmettele että yleisurheilun EM-kisoissa oli kilpailijoilla ongelmia kuumuuden kanssa, kun tuntui jo pienen matkan aikana ( ja tämmöisen amatööriurheilijan kropassa) että mitä kuumuus tekee suoritukselle. Ei ainakaan mitään parantavaa vaikutusta, vaikka lihasten lämmittelyä ei niin kovin tarvitse kuin pakkasella!
 Iltasella kävin otsalampun valossa keräämässä herneet ja kurkut ja kastelin lopulla vedellä mitä saavin pohjalla oli. Voisi tulla välillä taivaastakin tuota vettä, mutta huomenna pitää hakea vettä lisää jos ei ala taivaasta tulemaan...
       Kasvimaan kukat alkavat olla kuitenkin todella komeat ♥
       Parhaimmillaan.
       Ihanat ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
493. juoksupäivä (181 vko)
- 3016.3 km
- 5 km kylälenkki mini (28 min)
- nyt jo juoksin koko matkan, mutta kuumuus teki matkasta aika tukalan
- keskivartalokannatus vähän lopsahti loppumatkasta, mutta muuten meni suhteellisne hyvin tuen kanssa
- askellus parempaa ja kintuissakaan ei tuntunut niin pahasti, ei komp.säärystimiä
- +28, kuuma keli juosta, ei saanut oikein tehoja irti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti