21. elokuuta 2018

Huono jäniksen käpälä

Oli ensimmäinen pimeä, kylmänkostea ja sateinen päivä tänään. Aamustakin oli niin hämärää, että oli vaikea saada itsensä kammettua pystyasentoon. Kauhulla odotan syysaamuja kun on jo OIKEASTI pimeää eikä vaan hämärää...
      Naurettiin tänään Hennan kanssa, ettei olla ihan terävimmistä päästä ihmisrotua, kun iltapäivästä siistittiin kukkapesiä ja minulla oli vuoro olla meidän "jäniksen käpälä" eli hyvän onnen kalu eli siis puin sadevaatteet päälle jottei sataisi...  En ollut oikein hyvä jäniksen käpälä, sillä taivas ruikkasi vettä niskaan ihan kunnolla. Seistiin molemmat omien mäntyjen alla ja kävimme seuraavanlaisen dialogin:

Minä: Taitaa olla ukkoskuuro?!
Henna: Niin taitaa.
Minä: Ja ollaan puiden alla...
Henna: Puuttuu vaan se pitkäpiikkinen sateenvarjo...
*hullun naurua*

Noh, esimies komensi meidät pois ukkosen alta, sillä hautausmaalla on tosiaankin jokunen puu ja ovat vielä otollisella paikalla kun hautuumaa on kukkulalla. Hengenvaarassa siis oltiin tänään! Huh!
      Työni jatkuu syyskuulle.
       Maanantaina minun on vain vetästävä kuvaannollisesti pöytä tyhjäksi, kun olen vähän saanut sellaista puhetta kuunnella nyt lähiviikkoina, että olen valhein saanut tämän pestin. Siihen tulee maanantaina loppu kun nostan kissan pöydälle - oikean tai kuvannollisen, riippuu tilanteesta! Olen kestänyt selän takana puhumista nyt kymmenen vuotta ja tässä firmassa en siedä sitä yhtään!
Neuloin sukkaa kun pääsin kotiin.
      Olen jälleen myöhässä aikataulusta. Ajattelin neuloa Hennalle sukat kesälahjaksi, mutta aikaa on kaksi päivää. Yksi sukka valmis ja toisen vartta aloitettu... Miksi teen aina näin tiukkoja aikatauluja? Kun voisi aloittaa kuukautta ennen niin ei tulisi edes hoppu!
      Onkin taas aika kiva neuloa. Ihan yksinkertaista ja helppoa sukkamallia ♥ Saa aivot vähän lepoa arkisista aiheista ja kädet työtä. Okei käsille olisi työtä kasvimaalla ja kukkapenkeissäkin, mutta priorisoin nämä sukat nyt ensimmäiseksi tällä kertaa.
      Ulkona myrskyää. Ei taida juuri nyt sataa, mutta tuulee kovasti. Eilen oli ihana nukahtaa sateenropinaan ja nukuttikin todella hyvin ♥ Ehkä alan olemaan niin väsyksissäkin, että senkin puoleen väsyttää kovasti!
Kävin juoksemassakin, vaikka jalat ovat olleet ihan juntturissa koko viikon. Onneksi juokseminen vielä onnistui joten kuten ja vaikka iltainen sade vähän harteita kasteli niin olipas mukava päästä vähän "seikkailemaan" luontoon ja omaan rauhaan ♥ Tykkäsin, kunhan saan kintut kuntoon, niin on taas syksyjuoksua mukavampi juosta.
       Ja juoksun jälkeen pulahdin myrskyävään järveen. Aallot löivät ja vesi oli todella kylmää. Sitä paremmalta tuntui, kun pulahdin aaltoihin ja annoin ihon kihelmöidä kylmästä. Ah! Niin paljon kuin rakastan kaikkea lämpöistä (villasukkia, uunin tulta, takkaa, villatakkeja, villapaitoja, poolopaitoja...) niin rakastan myös todella viileää vettä! Ristiriitainen sielu, se minä olen ♥

JUOKSUPÄIVÄKIRJA
497. juoksupäivä (183 vko)
-3038, 8 km
- 5km suopohjien lenkki (37 min)
- komp.säärystimet
- omituinen lenkki, jalat eivät olleet kunnossa, mutta ihan hyvin kuitenkin kulkivat eteenpäin
- ryhti, askel ja muu osio pysyi suhteellisen hyvin paketissa, mutta huomasin varovani jalkojani
- keli oli kiva, vähän sateinen ja tuulinen, mutta hyvä muuten
- jaksamista on vähänlaisesti ja varmaan nämä lihasväsyt johtuu palautumisen puutteesta, vaikka pidän kyllä lepopäivät ihan lepopäivinä
- +14, tuulinen, pilvipoutainen alkuunsa, sadetta lopussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti