26. elokuuta 2018

Parempia ajatuksia ja kylmähoitoa ♥

Arvatkaa kuka laittoi tuikut palamaan ja makasi sohvalla ja tuijotti täysin lumoutuneena syksyn ensimmäistä hämärää ja olin onnellinen ♥
      Kävin tänään kylmässä vedessä uimassa ja huomasin, että olen jäänyt koukkuun siihen puuhaan. Ensin tuntuu kylmältä ja sitten sitä ei enää edes huomaa. Harmittaa, kun täällä maalla ei ole kunnon avantouintipaikkaa. Kaupungissa taitaa olla lähin ja puolen tunnin matka mennen tullen on aika paljon, että kävisi joka ilta... Nyt pitää siis nauttia syysuinneista niin pitkälle kuin tarkenee.
       Ainakin minun iltaa kylmäuinti rentouttaa ja saan ihan älyttömän hyvän olon siitä. Tänään vielä kun kävin ennen uintia pienellä juoksulenkillä niin olo oli todella lämmin ja rauhallinen, kun tuijotin tulia iltasella sohvan nurkassa ♥
       Ajattelin, että pitäisi jättää kaikki huonot jutut nyt mielestä pois ja keskittyä hyviin juttuihin. Kuten esimerkiksi Miehenmurrikan huomiseen syntymäpäiviin. Tein tänään sille kakunkin ♥ ja annoin sille nimeksi Valot syttyy ♥ Joku sammutti valot tänä viikonloppuna, minä sytytin.
Pian alkaa syyskuu ja aion ottaa siitä kaiken irti. Opiskelut päällimmäisenä, mutta myös muuten aion nauttia syyskauden alkamisesta, illan hämäristä ja syyssateista. Jopa niistä sateista!
       Tänäänkään en tehnyt mitään. Ihan omasta halusta jätin kaiken sivuun ja otin itselleni aikalisän. Teki hyvää ja untakin otin kesken päivän ♥ Osa minusta haluaisi, että huomenna esimies ei enää jatkaisi minun sopimusta ja pääsisin huilaamaan ja keskittymään opiskeluun... Sen näkee huomenna.
        Tänä iltana oli kuitenkin hyvä olo ♥
        Ja huomenna pääsen Miehenmurrikan kainaloon kynttilän valon kera ♥
        Niin odotan huomisiltaa ♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti