13. elokuuta 2018

Kate Eberlen: Miss You

Kate Eberlen

MISS YOU

Gummerus

Tess ja Gus tapaavat ohimennen Firenzessä. 
Sen jälkeen he elävät elämäänsä eri poluilla, 
mutta aina välillä tiet melkein risteävät vain erotakseen taas. 
Elämä erottaa ja elämä yhdistää. Mutta riittääkö se?

En tiedä onko minun silmiini vain sattuneet nämä kirjat sen jälkeen kun Jojo Moyesilta tuli Kerro minulle jotain hyvää. Tuntuu että näitä kohtaloa uhmaavia kirjoja on sen jälkeen putkahdellut useammin kuin aikaisemmin. Juuri tällaisia Kohtalo vastaa Rakastavaiset.
      Petyin rehellisesti sanottuna tähän kirjaan.
      Kirja on melkein 480 sivuinen ja tuntuu kuin kirjoittajalta olisi loppunut kärsivällisyys kirjoittaa siihen kunnollinen ja ansaittu loppu. Idea kirjassa on mukava. Kaksi toisilleen luotua seikkailee elämässä kumpikin tahollaan ja sitten elämä oikkuilee sen verran, että tiet kohtaavat kerran jos toisenkin, mutta ei päästä oikein puheisiin. Tämmöiseen ideaan saisi sisällytettyä vaikka minkämoisen lopetuksen - niin hyvässä kuin pahassakin. Tämän kirjan kanssa tuli vähän petetty olo. Kun sain kirjan luettua ajattelin, että kiitos vaan. Luin melkein 500 sivua ja sitten lopetus on tämmöinen.
      Kirja on muuten varsin viihdyttävä, ei mikään huippu, kun näitä romanttisia kirjoja on sen verran tullut luetuksi, että varmaan ansaitsisin jonkun tohtorin arvonimen siitä hyvästä! Idea ja kirjoitustyyli on mukavan leppoisaa, ei mikään taiteellinen paatos, vaan viihdekirjallisuutta parhaimmillaan.
      Pienellä fiksauksella kirja olisi saanut neljä tähteä. Tällä kertaa annan vain kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti